Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
AgnieszkaK
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2012 19:42

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: AgnieszkaK »

basen jak najbardziej... Ale ten masaż cuda potrafi zdziałac:)
Myślę , że przezyje to senatorium jakoś:) Październik ostatnio ladnym miesiącem jest i morze i mam nadzieje , ze mis ie towarzystwo trafi dobre:))
Jk zmienie też niewiiadomo gdzie mnie wyślą wiec juz chyba zostane przy tym co mi los teraz dał:))) :D
Pozdrawiam
stokrotka210863
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 14:47

Post autor: stokrotka210863 »

agnieszka
jest kriokomora w której zabiegi zaczyna sie od 30 sekund a dochodzi do 3 minut z okładem 20-30 sekund,
jest kriokomora punktwa
jest hydromasaż który jest super, oraz wspaniali masażyści do masażu manualnego, ja mam te zabiegi i bardzo mi pomagają, poza tym oczywiście wszystkie prądowe zabiegi(tens, diodynamik, magnetronic, interdyn, ultradźwięki, laser), a co do wizyty u lekarza tuz po przyjechaniu, to zależy jakie się ma schorzenie i do którego lekarza się dostanie numerek, ja pierwszą wizytą miałam dopiero w niedziele, ale dr się nie śpieszy, dokładnie bada, rozmawia, ja przywiozłam ze sobą zdj. więc je doktor obejrzała i dopiero zleciła zabiegi, w sumie mam 8 zabiegów dziennie, mam indywidualną gimnastykę oraz każdy obowiązkowo ma relaksacje czyli leżenie 15 min. na macie i słuchanie ptaszków, w trakcie turnusu jest też wykład pani psycholog oraz wizyta pani ordynator na gimnastycy izometrycznej, jeżeli ktoś chce pomóc swojemu zdrowiu to skorzysta ,a jeśli komuś wszystko i wszyscy przeszkadzają to będzie rozczarowany ,wkońcu to nie prywatne wczasy tylko sanatorium z zus.
AgnieszkaK
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2012 19:42

Post autor: AgnieszkaK »

Stokrotka :))
Dziekuje bardzo za informacje , które mnie podbudowały:))
Pozdarwiam i zycze Zdrowia Wszystkim;))
stokrotka210863
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 14:47

Post autor: stokrotka210863 »

do picknicka
jak sie już wypowiadasz na forum to mógłbyś nikogo nie obrażać i nie pisać "paniusie" bo ja nie jestem paniusią a kobietą
ja ci nie pisze - koleś,
ciągle przypinasz się do innych, pisząc że organizatorki znowu balowały i znowu pudło, bo organizatorki i inicjatorki akurat nigdzie nie chodzą ,już ci pisałam że jak nie znasz faktów to sie nie wypowiadaj i nie oczerniaj ludzi,
znowu oczerniałeś sztywnego - czyżbyś żałował że ciebie mniej ludzi lubi niż jego, jak już wspomniałam - na prośbe kobiet podjął się zrobia zbiórki i zrobienia zakupów
i ja jestem mu wdzięczna że się super spisał, kwiaty zostały kupione, drobne podziękowania też, i bylo miło, pani ordynator była bardzo zadowolona i reszta całego personelu też się ucieszyła za gest sympatii ze strony kuracjuszy,
a tobie życze więcej życzliwości i uśmiechu na codzien bo to wraca
i co siejesz wokół siebie to, to będziesz zbierał
na zakończenie turnusu dziękuje wszystkim za mile spędzony czas, oraz życzę lepszego zdrówka
Amelia-22
Na forum od: 20 cze 2012 16:06

Post autor: Amelia-22 »

Witam
Jedzie ktos na turnus od 23 lipca przez Kościerzyne?
Antosia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2012 14:35

Post autor: Antosia »

Jestem tego samego zdania co Picknik, żenada, robić takie składki na personel. Jeżeli ktoś ma życzenie, może ofiarować komu chce samochód a nawet cały swój majatek, takie wspólne zbieranie kasy na prezenty trącą komuną.
To tak, jakby w szkole klasa kończyła rok szkolny i zbierała od każdego ucznia kasę na prezent dla Pani Nauczycielki.
To wręcz nieetyczne i dziecinada.
gripex
Na forum od: 20 lip 2012 20:09

Post autor: gripex »

Witam, dostałem skierowanie do tego ośrodka. Mam pytanie jeżeli chodzi o przepustki na weekend, czy jest problem z urwanem się z tamtąd w piątek po zabiegach? Mój termin kończy się w niedzielę, czy w związku z tym muszę tam siedzieć ten ostatni weekend czy mogę się wyrwać w piątek i wrócić w niedzielę po wypis, a może wydają juz w piątek i wysyłają do domu żeby mieć juz spokój. Z góry dziękuję za odpowiedzi w ww sprawie?
picknick
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2012 09:22

Post autor: picknick »

w piątek po zabiegach zdajesz karte zabiegów i jedziesz do domu ale w niedzielę przed 22.00 musisz wrócić.

turnus kończy ci sie w niedzielę ale w sobotę rano juz możesz odebrać wypis i sie wymeldować.
gregor
Na forum od: 22 lip 2012 09:20

Post autor: gregor »

ja jade 17 sierpnia
marylap
Na forum od: 15 lip 2012 18:37

Post autor: marylap »

Witam pięknie wszystkich kuracjuszy przebywających tam i tych co dopiero co się wybierają ja dopiero co 17 sierpnia.Pozdrawiam ! :)
ODPOWIEDZ