Polańczyk Amer - Pol turnus od 3 listopada 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
marianka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 17:36
Staż sanatoryjny: 1

Re: Polańczyk Amer - Pol turnus od 3 listopada 2014

Post autor: marianka »

nika41 pisze:Cześć marianka. Ja również dostałam termin od 3 listopada. Będę jechała z Lublina. Może wyruszymy razem?
Hej :D
Nareszcie ktoś z mojego terminu :!: :!: :!:
Wstępnie nastawiam się na przewóz Galicja, jadą z Lublina do samego Polańczyka. Mam zamiar zadzwonić do nich we wrześniu, teraz to jeszcze za wcześnie. Jeżeli będzie taka możliwość to dosiądę w LKR.
A jaki jest Twój plan podróży?
nika41
Na forum od: 28 lip 2014 20:09
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: nika41 »

Hej,

jeszcze nie mam planów. Chociaż ta Galicja wygląda fajnie - ważne jest to, że jadą bezpośrednio. Nie lubię przesiadek.

W związku z tym, że ma to być mój pierwszy pobyt w sanatorium, proszę o rady, np. co ze sobą zabrać, itp. Będę bardzo wdzięczna :kwiat:
Awatar użytkownika
Piorunek
Na forum od: 31 lip 2014 20:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Piorunek »

Witam,

Ja też dostałem skierowanie z ZUS w tym terminie i w tym sanatorium. I też się zastanawiam jak tam dojechać, 6 godzin jazdy samochodem jak nie moge jeździć to katorga. Busem jeszcze gorzej, a niczym innym się nie da :( może sam pobyt tam wynagrodzi trudy podróży :) Będę jechał z Łukowa.
MARK50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2014 11:59
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: MARK50 »

Witam miło , Polanczyk jest cudowny tam spełniają sie marzenie prosze nie przesadzic z marzeniami pozdrawiam i zycze samych szczesliwych chwil :kwiat:
kasiao88
Na forum od: 16 paź 2014 21:27

Post autor: kasiao88 »

Witam, również zaczynam 3 listopada 2014..nowicjuszka z zus wysłana ;) może uda nam się świetnie spędzić czas w tym ośrodku :) Katarzyna z centrum Polski (łódzkie)
ODPOWIEDZ