Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze:Małgoś, nikt mi nie odpowiedział więc próbuję do skutku z myślą, że w końcu ktoś mnie zauważy
Ewciu widze ciebie kochana:-) ale na malym'nie pidze duzo:-) nie lubie bo glubie literki:-) ja tez juz sie udaje w strone jaska:-) moze zasne gdzies w oddali slydze grzmoty moze popada:-) i znowu poglubilam literki:-) i dlugo mi sie strona otwiera:-)
Ostatnio zmieniony 28 lip 2014 22:33 przez malgorzatas, łącznie zmieniany 1 raz.