Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam a wszyscy mówili że tego typu....dinozaury wyginęły a tu jaka miła wiadomość-okazuje się że jednak w tych dzikich czasach....są wystarczy tylko troszkę poszukać cieszę się że Wasze poszukiwania dały efekt-dla Was przyjemność a dla mnie podtrzymanie wiary w Tą brzydszą...płeć pozdrawiam serdecznie
andrzej1955 pisze:Witam a wszyscy mówili że tego typu....dinozaury wyginęły a tu jaka miła wiadomość-okazuje się że jednak w tych dzikich czasach....są wystarczy tylko troszkę poszukać cieszę się że Wasze poszukiwania dały efekt-dla Was przyjemność a dla mnie podtrzymanie wiary w Tą brzydszą...płeć pozdrawiam serdecznie
Jacy wszyscy Andrzejku? Powiedziałabym, że wręcz odwrotnie: Większość z nas zna lub znalazła prawdziwego mężczyznę dżentelmena Pozdrawiam cieplutko- mam nadzieję również dżentelmena
Witam Basiu może się źle wyraziłem,a może to ogólnikowa opinia o Tych Dinozaurach-co zaś tyczy się tego drugiego to opinia i ocena należy do Tych którzy mnie troszkę znają Pozdrawiam Serdecznie
[quote="ewasz"] Przytrzymanie drzwi, ustąpienie miejsca czy pomoc przy zakładaniu płaszcza nie są oznakami staroświeckich stereotypów dotyczących ról kobiet i mężczyzn w społeczeństwie, ale wyrazem uprzejmości
zdecydujcie się dziewczyny ................ od czasu do czasu w telewizorze pokazują takich gentelmanów zakutych w kajdanki....... oskarżanych o molestowanie... aż strach się bać
ewasz pisze: Przytrzymanie drzwi, ustąpienie miejsca czy pomoc przy zakładaniu płaszcza nie są oznakami staroświeckich stereotypów dotyczących ról kobiet i mężczyzn w społeczeństwie, ale wyrazem uprzejmości
zdecydujcie się dziewczyny ................ od czasu do czasu w telewizorze pokazują takich gentelmanów zakutych w kajdanki....... oskarżanych o molestowanie... aż strach się bać
Adrem , ale w naszej lokalnej nie widziałam
Miłego Dalszego Pobytu