Ustroń 18. 09. 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: Ustroń 18. 09. 2014

Post autor: stokrotka »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: polać Jej :lol: dobrze godo dziołcha :lol:[/quote]

Stokrotko dla Ciebie dam dyspensję swojej zasadzie :lol: i wypiję "kapeńkę" :lol: :lol:[/quote]
Wielki PLUSIK :lol: :lol: za wszystko, przeczytaj coś nowego jest o seksie i baronie 14 :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

jan19557 pisze:Selene wybacz . Fotki są piękne ale rzadko kiedy mają coś wspólnego z rzeczywistością. Zaliczyłem kilka takich ośrodków z piknymi fotkami a rzeczywistość okazała się zgoła przeciwna chociażby sanatorium Perełka w Ciechocinku. Zdjęcia recepcji piękne a reszta z epoki wczesnego Gomułki. Trzeba tam być aby ocenić przybytek. :( :( :( :( :( :( :(
Janie 8-) ja Różę ocenić mogę (ale nie w tym temacie ) bo spędziłam w tym ośrodku 24 dni ale... gomułkowizny nie widziałam ;) :lol:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Rzeczywiście masz prawo oceniać . Myślałem ,że ocena jest na podstawie fotek. :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Selene pisze:
jan19557 pisze:Selene wybacz . Fotki są piękne ale rzadko kiedy mają coś wspólnego z rzeczywistością. Zaliczyłem kilka takich ośrodków z piknymi fotkami a rzeczywistość okazała się zgoła przeciwna chociażby sanatorium Perełka w Ciechocinku. Zdjęcia recepcji piękne a reszta z epoki wczesnego Gomułki. Trzeba tam być aby ocenić przybytek. :( :( :( :( :( :( :(
Janie 8-) ja Różę ocenić mogę (ale nie w tym temacie ) bo spędziłam w tym ośrodku 24 dni ale... gomułkowizny nie widziałam ;) :lol:
Selene, ja ocenę Różę w październiku, no, chyba, że zacznę już w trakcie pobytu. Było tam kilkoro moich znajomych i żadnych niepochlebnych opinii o tym osrodku nie słyszałam. Jednak przekonam się o tym już za 2 miesiące :D
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Czyżby nikt z zalogowanych forumowiczów nie wybierał się w tym czasie do Ustronia :?: :?: :(
Awatar użytkownika
Ewa56
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 08:00

Post autor: Ewa56 »

agalew pisze:Czyżby nikt z zalogowanych forumowiczów nie wybierał się w tym czasie do Ustronia :?: :?: :(
Witaj. W sanat.Róża nie byłam.Ale na pewno jest ok.Bardzo chciałam jechać do Ustronia. Byłam już tam kiedyś(w Równicy) i było wspaniale. Szczególnie zadowolona byłam z bazy zabiegowej. Miasteczko i Okolice piękne. Reszta zależy od nas samych. Życzę miłego pobytu. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ewa56 pisze:
agalew pisze:Czyżby nikt z zalogowanych forumowiczów nie wybierał się w tym czasie do Ustronia :?: :?: :(
Witaj. W sanat.Róża nie byłam.Ale na pewno jest ok.Bardzo chciałam jechać do Ustronia. Byłam już tam kiedyś(w Równicy) i było wspaniale. Szczególnie zadowolona byłam z bazy zabiegowej. Miasteczko i Okolice piękne. Reszta zależy od nas samych. Życzę miłego pobytu. Pozdrawiam :kwiat:

Dzięki Ewa :kwiat: Mam nadzieję, że będzie ok ;)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Aguś, będzie super zobaczysz :lol: :serce:
Buziole :serce: :serce:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: iwcia »

Witaj agalew :kwiat:
Ja mam skierowanie do Ustronia,ale od 6 pazdziernika, więc Ty juz będziesz konczyla turnus.
Nie jestem pewna teraz czy wogole pojadę, ale jesli sie uda, bede w Równicy. :kwiat:
Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
Ewa56
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 08:00

Post autor: Ewa56 »

iwcia pisze:Witaj agalew :kwiat:
Ja mam skierowanie do Ustronia,ale od 6 pazdziernika, więc Ty juz będziesz konczyla turnus.
Nie jestem pewna teraz czy wogole pojadę, ale jesli sie uda, bede w Równicy. :kwiat:
Pozdrawiam serdecznie.
Oj jak ja Ci zazdroszczę...tam jest rewelacyjnie. Nie ma problemu z pokojami. Dzwonisz, rezerwujesz i masz! Baza zabiegowa doskonała i wszystko na miejscu. Atmosfera prawdziwego sanatorium.W kapciach możesz zejść do kawiarni(żart),na kawę jest na dole! JEDZ KONIECZNIE. Pozdrawiam serdecznie :) :kwiat:
ODPOWIEDZ