Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wlahhh pisze:Co tu tak ucichło? Czyżby te upały roztopiły wszystkich? No cóż , lata swoje robią. A ja ''palę'' opony w niedzielę do sanatorium już po 26 miesiącach . Pozdrawiam!
Uważaj z tym paleniem opon
Życzę Ci szerokiej drogi i szczęśliwej podróży
A na miejscu - trafionych zabiegów, pogody (ducha też ) miłego towarzystwa i czego tam jeszcze sobie życzysz
Pozdrawiam
wlahhh pisze:Co tu tak ucichło? Czyżby te upały roztopiły wszystkich? No cóż , lata swoje robią. A ja ''palę'' opony w niedzielę do sanatorium już po 26 miesiącach . Pozdrawiam!
Szerokiej drogi..dobrej zabawy i uważaj na fotoradary..pozdrawiam Goska
aha...udanych zabiegów i super towarzystwa
Witam Was kochani
mam pytanie , gzie Ty te opony zamierzasz palic bo ja jade do ciechocinka w poniedziałek Zyczę Tobie udanego pobytu pod kazdym wzgledem
Dziękuję dziewczyny, jesteście miłymi osobami--żeby wszyscy ludzie tacy byli to inaczej kraj ten by wyglądał. Jadę do Ustronia koło Wisły. Ha--do Ciechocinka chętnie bym pojechał, bo nigdy nie byłem tam. Myślę że trzeba prywatnie na drugi rok. Życzę miłego dzionka
wlahhh pisze:Dziękuję dziewczyny, jesteście miłymi osobami--żeby wszyscy ludzie tacy byli to inaczej kraj ten by wyglądał. Jadę do Ustronia koło Wisły. Ha--do Ciechocinka chętnie bym pojechał, bo nigdy nie byłem tam. Myślę że trzeba prywatnie na drugi rok. Życzę miłego dzionka
wlahhh pisze:Dziękuję dziewczyny, jesteście miłymi osobami--żeby wszyscy ludzie tacy byli to inaczej kraj ten by wyglądał. Jadę do Ustronia koło Wisły. Ha--do Ciechocinka chętnie bym pojechał, bo nigdy nie byłem tam. Myślę że trzeba prywatnie na drugi rok. Życzę miłego dzionka
Ustroń - super - piękne okolice, jest gdzie spacerować, wędrować
Opon nie popalisz bo przeważnie będziesz miał 70/h i uważaj na radary
Mam tam blisko, nawet byłam tam teraz 26 lipca
Życzę wszystkiego dobego
PIeknego pobytu w Ustroniu
Ja własnie tam mam skierowanie od 6 pazdziernika.Jeszcze troche czasu.
Napisz po powrocie jakie wrazenia.
Pozdrawiam
PIeknego pobytu w Ustroniu
Ja własnie tam mam skierowanie od 6 pazdziernika.Jeszcze troche czasu.
Napisz po powrocie jakie wrazenia.
Pozdrawiam
Witaj iwcia napisz mi co i jak u ciebie nawet o tobie myślałam pozdrawiam Goska