Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
malgorzatas pisze:No ewa ja bym juz zaczeła sie pakować i kupowala olejek do opalania..pozdrawiam Goska
Nie tak szybko Gosiu , wczoraj poinformowano mnie,że mój wyjazd planowany jest na ostatni kwatrtał tego roku
A jak Twój wyjazd do Kołobrzegu , zadowolona jesteś
Alice pisze:W Mazowieckim jakieś cuda się dzieją,zlożony dwa tygodnie temu wniosek jest już w przeglądarce....ale zawiadomienie dostałam z delegatury rejonowej NFZ w....Radomiu
Alice, to rzeczywiście jakieś cuda i cudeńka dzieją się w NFZ
Przecież Radom to też mazowieckie, może Warszawa uznała że czas się podzielić pracą i rozsyła swoje obowiązki po całym regionie, w końcu mamy wakacje a pracownicy są na urlopach