osrodek hutni szczawnica opinie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
adamo34
Na forum od: 30 lip 2014 19:20

osrodek hutni szczawnica opinie

Post autor: adamo34 »

witam wszystkich dostalem skierowanie z zus na rehabilitacje do osrodka hutnik szczawnica,mam pytanie czy ktos byl w tym osrodku?jak z rehabilitacja i,mam 34 lata jest tam co robic :? termin 07.09.14
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: osrodek hutni szczawnica opinie

Post autor: Lewek »

adamo34 pisze:witam wszystkich dostalem skierowanie z zus na rehabilitacje do osrodka hutnik szczawnica,mam pytanie czy ktos byl w tym osrodku?jak z rehabilitacja i,mam 34 lata jest tam co robic :? termin 07.09.14
Witam Nowego Forumowicza :kwiat: W Hutniku w Szczawnicy byłam w październiku 2012 roku. Warunki turystyczne, łózka, obszerne szafy, szafki nad łóżkami, lampki nocne, radio. Ja mieszkałam w pokoju 2 - osobowym, łazienka w pokoju, duży taras z pięknym widokiem :D Ośrodek duży, chyba największy w Szczawnicy, mnóstwo ludzi. Zabiegi super, rehabilitanci wspaniali, basen w Budowlanych, ok. 10 min. spacerkiem. W budynku 3 windy, stół do tenisa stołowego, wf ( najlepiej chodzi do 2 pietra). Jeśli ktoś nie ma własnego sprzętu , to jest w recepcji dostępny ( chyba 3 kompy , wtedy 3 zł za godz. ), kawiarnia i tańce na miejscu. Zapewniam Cię, że nie będziesz się nudził. Mnóstwo pięknych miejsc do spacerów, przepiękne szlaki górskie, wspaniałe ścieżki rowerowe, tańce w kilku miejscach, basen w Budowlanych taki do pływania, można wykupić karnet. Fajne wycieczki organizowane przez lokalne biuro podróży, bezpłatne po mieście . Sama Szczawnica piękna, mnóstwo miejsc, gdzie można spacerować, posiedzieć na ławce i napawać się pięknem przyrody. Na moim turnusie było sporo osób w Twoim wieku :D Nie powinieneś się nudzić. Aha , jedzenie rewelacyjne, ja byłam zachwycona rozmaitymi posiłkami. Jeśli masz jakieś pytania, pytaj , ja chętnie odpowiem. Byłam w Szczawnicy kilka razy i za każdym razem jestem nią oczarowana. Życzę miłego pobytu, super zabiegów i rewelacyjnego towarzystwa. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: osrodek hutni szczawnica opinie

Post autor: Lewek »

Zapomniałam Ci napisać, że jak Ci się uda to trafisz na przepiękne przebarwienia liści, byłam w tym samym terminie :D Sukcesywnie wklejam