Proszę o opinie - Połczyn Zdrój - Gryf

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
pogodynka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 18:03
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Proszę o opinie - Połczyn Zdrój - Gryf

Post autor: pogodynka »

witam ,
od dwóch dni przekopuję internet w poszukiwaniu opinii nt. ośrodka Gryf w Połczynie .
Niestety informacji jest bardzo mało . Czy ktoś z odwiedzającyh forum może mi pomóc ?
Pola2
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 20:41
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Proszę o opinie - Połczyn Zdrój - Gryf

Post autor: Pola2 »

Witam,

W Gryfie byłam w 2010r na przełomie sierpnia i września,było to moje leczenie poszpitalne.Jest to wielki obiekt na ok 450 miejsc, baza zabiegowowa bardzo dobra, jest basen jak również basen otwarty na patio. Jedzenie bardzo dobre, można z różnych diet a nawet jet dieta dla chcących zrzucić trochę kilogramów.
Natomiast pokoje są różne w 2010r. część pokoi była nie wyremontowana delikatnie mówiąc to nie czasy gierkowskie lecz nawet wcześniejsze najgorsza to była łazienka mała ciasna zapleśniała ,urządzenia sanitarne - brak słów żeby opisać- i miałam pecha że do takiego trafiłam.
Po kilku dniach udało mi się zmienić pokój,otrzymałam pokój już po remoncie a to już inna bajka ( miła bajka).

Mam nadzieję, że od tamtego czasu wszystkie pokoje zostały wyremontowane, chociaż w tak wielkim molochu może wszystko się zdarzyć.

W gryfie byli kuracjusze z NFZ, z ZUS oraz duża grupa kuracjuszy prywatnych w tym Niemców.

Przepiękny park zdrojowy,małe miasteczko, jest gdzie iść na tańce i spacery.

Zyczę miłego pobytu, wspania