Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Są kobiety co jak wiosenne kwiaty radują nasze oczy
Są kobiety co jak gwiazdy błyszczą na niebie pośród nocy
Są uparte jak jak na rzece kra
ale i tak w pamięci zostają
mam nadzieję że jutro odzyskasz głos spokojnej nocy
No, no muszę powiedzieć Małgoś, że Adaśko zaczął mnie bardzo intrygować
Jego posty dają duuużo do myślenia
"Aaale o co chodzi " - jak mawia mój wnuczek
.....Zanim zaśniesz złotko ,pomyśl o mnie słodko.Bo ja myślę wciąż o Tobie ,
wciąż istniejesz w mojej głowie.
Dziś już piszę Ci DOBRANOC,jeśli śpisz...
przeczytasz rano......
ewasz pisze:No, no muszę powiedzieć Małgoś, że Adaśko zaczął mnie bardzo intrygować
Nie tylko ciebie intryguje...ale zapewne ma z tego świetny ubaw i się fajnie bawi..
ewasz pisze:No, no muszę powiedzieć Małgoś, że Adaśko zaczął mnie bardzo intrygować
Nie tylko ciebie intryguje...ale zapewne ma z tego świetny ubaw i się fajnie bawi..
Małgoś, jeśli tak to świetnie
A przy okazji i my się bawimy