A Swieradow milczy

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2014 09:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: A Swieradow milczy

Post autor: Czarna75 »

Będzie się działo!! Myślę, że Świeradów odetchnie jak już z niego wyjedziemy!! :twisted: Szkoda tylko, że nie jedziemy w jedno miejsce! Ale co tam.....jak ośrodki będą mało fajne to zawijamy się i rozbijemy obozowisko gdzieś w lesie!! I same się zrehabilitujemy! ;) ;)
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

Czarna75 pisze:Będzie się działo!! Myślę, że Świeradów odetchnie jak już z niego wyjedziemy!! :twisted: Szkoda tylko, że nie jedziemy w jedno miejsce! Ale co tam.....jak ośrodki będą mało fajne to zawijamy się i rozbijemy obozowisko gdzieś w lesie!! I same się zrehabilitujemy! ;) ;)
A ja mam inny pomysł,dziennie będziemy w innym osrodku i pózniej opiszemy na Fs. opinie ktory nas najlepiej ugościł
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Dobre jesteście :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

madzia pisze:
Czarna75 pisze:Będzie się działo!! Myślę, że Świeradów odetchnie jak już z niego wyjedziemy!! :twisted: Szkoda tylko, że nie jedziemy w jedno miejsce! Ale co tam.....jak ośrodki będą mało fajne to zawijamy się i rozbijemy obozowisko gdzieś w lesie!! I same się zrehabilitujemy! ;) ;)
A ja mam inny pomysł,dziennie będziemy w innym osrodku i pózniej opiszemy na Fs. opinie ktory nas najlepiej ugościł
Luuuuzik!!! Jedno jest pewne!! Damy radę!! :D Chociaż znając siebie jak to będzie "szkoła przetrwania" to osobiście pozbieram sobie gałązki i szałasik w lesie wybuduje!! :D Już jedno mnie zabiło! Śniadanie o 7.15! Przecież to nie ludzka godzina!!! Powiem więcej.......ta godzina może nawet zabić!!!
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No co Ty, o 7:15 śniadanie :shock: :shock:
Pewnie z uwagi na rozplanowanie zabiegów, innego wytłumaczenia nie widzę ;)
Ale może to i dobrze, bo jak miałam zabieg o 7:10 to "leciałam" na niego 800 m i wracałam na śniadanie by zaraz po nim "lecieć" z powrotem na zabiegi :roll:
Więc myślę, że może to jest OK, że już będzie można zjeść śniadanie od 7:15 by później nie latać jak persching :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

ewasz pisze:No co Ty, o 7:15 śniadanie :shock: :shock:
Ale może to i dobrze, bo jak miałam zabieg o 7:10 to "leciałam" na niego 800 m i wracałam na śniadanie by zaraz po nim "lecieć" z powrotem na zabiegi :roll:
Więc myślę, że może to jest OK, że już będzie można zjeść śniadanie od 7:15 by później nie latać jak persching :lol: :lol:
No teraz to już mnie dobiłaś!! Zabieg o 7.10? :shock: :shock: Co, oni tam spania nie mają!! Mój żołądek o 7.15....pod warunkiem, że się obudzi może krzyczeć jedynie KAWY!!!! Jakie śniadanie o tej godzinie!! A Ty mi tu jeszcze o zabiegu o 7.10 piszesz!! NIEEEEEEEE!! To nie może być prawda!! :roll: O ile ze śniadania mogę zrezygnować to zabiegu nie odpuszczę!! Na śpiocha, ale dojdę!! O rany.....już to widzę!! :D
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Czarna75 pisze:
ewasz pisze:No co Ty, o 7:15 śniadanie :shock: :shock:
No teraz to już mnie dobiłaś!! Zabieg o 7.10? :shock: :shock: Co, oni tam spania nie mają!! Mój żołądek o 7.15....pod warunkiem, że się obudzi może krzyczeć jedynie KAWY!!!! Jakie śniadanie o tej godzinie!! A Ty mi tu jeszcze o zabiegu o 7.10 piszesz!! NIEEEEEEEE!! To nie może być prawda!! :roll: O ile ze śniadania mogę zrezygnować to zabiegu nie odpuszczę!! Na śpiocha, ale dojdę!! O rany.....już to widzę!! :D
Ha, ha, ha, ha ależ się uśmiałam.
Nie stresuj się tymi zabiegami :lol: :lol:
Opisałam jak miałam w Lądku a jak jest w Świeradowie to nie mam pojęcia :lol: :lol:
Po prostu zastanawiałam się nad godziną śniadania :lol: :lol:
Pojedziesz, zobaczysz a teraz nie lamentuj :roll: :lol:
Będzie dobrze, zobaczysz :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Kochana.....ja o siebie się nie martwię!! Bardziej o nich!!! Ja już widzę lunatyka na zabiegach!! O rany.....ja już to widzę!!! Nim do mnie coś dojdzie to z 15 minut minie!! Ha ha!! No cóż.......kto rano wstaje ten jest nie wyspany!! A ja nie wyspana....uwierz mi, że mało kto ma na tyle silną psychikę żeby to wytrzymać! Powiem tak....ten kto przeżył to raz....nie ma odwagi próbować po raz drugi!!! Nie zebym tam lubiła spać.....9 była by ok!!! ;) ;) Ale 7.......NIEEEEE :evil:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

He, he przyzwyczaisz się ;)
W innym klimacie też organizm inaczej odczuwa i z pewnością wytrwasz :lol: :lol:
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19

Post autor: madzia »

Czarna75 pisze:Kochana.....ja o siebie się nie martwię!! Bardziej o nich!!! Ja już widzę lunatyka na zabiegach!! O rany.....ja już to widzę!!! Nim do mnie coś dojdzie to z 15 minut minie!! Ha ha!! No cóż.......kto rano wstaje ten jest nie wyspany!! A ja nie wyspana....uwierz mi, że mało kto ma na tyle silną psychikę żeby to wytrzymać! Powiem tak....ten kto przeżył to raz....nie ma odwagi próbować po raz drugi!!! Nie zebym tam lubiła spać.....9 była by ok!!! ;) ;) Ale 7.......NIEEEEE :evil:
OJj moze nie bedzie az tak zle,w koncu bedziemy chodzic spac o 22, ;) wiec o tej rannej porze to my juz po kawusi bedziemy
ODPOWIEDZ