Szczawnica Zdrój i okolice w obiektywie kuracjusza

Uzdrowisko okiem kuracjusza.
forumowicz

Re: Szczawnica Zdrój i okolice w obiektywie kuracjusza

Post autor: forumowicz »

Irenko , piękne zdjęcia :D Wiedziałam że dasz radę :D Cieszą mnie te zdjęcia tym bardziej , że w moich planach jest na wrzesień , właśnie Szczawnica .Pozdrowionka :serce:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

Smużko, jak będziesz w Szczawnicy daj znać, podziękuje ci osobiście :D ode mnie to tylko 1,5 godziny jazdy :) Szczawnicą jestem zauroczona i chętnie tam znowu pojadę :D
forumowicz

8-) Super , miło mi będzie ......o i będę miała przewodnika :lol: :lol: Dziękuję Irenko :D :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Piękne Irenko, może i ja posiądę tę umiejętność bo bardzo bym chciała a chcieć to móc :lol: :lol:
forumowicz

ewasz pisze:Piękne Irenko, może i ja posiądę tę umiejętność bo bardzo bym chciała a chcieć to móc :lol: :lol:
Ewuniu widziałam piękne zdjęcia z Ustronia :D masz umiejętności :!: super , teraz może jakieś z Lądka ;) z przyjemnością powspominam :serce:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

smuga pisze:8-) Super , miło mi będzie ......o i będę miała przewodnika :lol: :lol: Dziękuję Irenko :D :kwiat: :kwiat:
smużko :kwiat: , z przyjemnością posłużę za przewodnika :D miło byłoby się poznać :)
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ewasz pisze:Piękne Irenko, może i ja posiądę tę umiejętność bo bardzo bym chciała a chcieć to móc :lol: :lol:
Ewuniu :kwiat: :D miałam bardzo dobrych nauczycieli :D tobie też się uda, bo jak piszesz, chcieć to móc :D
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Irena0404 pisze:
Ewuniu :kwiat: :D miałam bardzo dobrych nauczycieli :D tobie też się uda, bo jak piszesz, chcieć to móc :D
Irenko, Smużko - właśnie udało mi się za sprawą przemiłej osoby z forum, która sama zaproponowała mi pomoc tak krok po kroku wzrokowo przesyłając mi na pocztę wygląd stron. Miałam też pomoc od innych przemiłych osób ale słowo pisane do mnie jakoś nie mogło dotrzeć :roll: :lol: . Jestem typowym wzrokowcem ;)
Teraz mogę korzystać z tych wszystkich wskazówek. Obym tylko czegoś nie poplątała :lol: :lol: W każdym razie sporo jeszcze nauki przede mną :lol: :lol: Ale jak się już powiedziało A to trzeba dotrwać do Z :lol: :lol:
Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Ewuniu :serce: uczymy się całe życie ;) a jak nauczyciel dobry to i efekty widać :) Oj teraz to nasze forum będzie coraz piękniejsze :!: Tak przyjemnie oglądać fotki z wojaży forumowiczów :D Pozdrowionka :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Irena0404 pisze:
smuga pisze:8-) Super , miło mi będzie ......o i będę miała przewodnika :lol: :lol: Dziękuję Irenko :D :kwiat: :kwiat:
smużko :kwiat: , z przyjemnością posłużę za przewodnika :D miło byłoby się poznać :)
Z pewnością będzie miło , Irenko :serce: .Dam znać wcześniej o terminie :D Już się cieszę na zwiedzanie Szczawnicy i okolic :D Pozdrowionka :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ