...Sanatorium ..."MEGA"...w Kołobrzegu
-
rzeszowianka
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 25 lip 2012 20:20
...Sanatorium ..."MEGA"...w Kołobrzegu
.....
wybieram się do tego,...... prawdopodobnie - "ekskluzywnego sanatorium od dnia 1 pażdziernika br. czy ktoś z tego forum posiada też skierowanie do w/w sanatorium 
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: ...Sanatorium ..."MEGA"...w Kołobrzegu
Droga Rzeszowianko, ja wybieram się do Kołobrzega 4.X.2012r miałam mniej sczęścia ponieważ będę w mniej ekskluzywnym sanatorium MSW. Jak planujesz dojechać do celu? Pytam bo ja startowała będę z Tarnobrzega. Pozdrawiam
-
rzeszowianka
- Nowy Kuracjusz

..ja byłam 2 lata temu w sanatorium MSW- jest to sanatorium po remoncie, pokoje piekne, zabiegi wspaniałe, personel- super-!, jest mozliwośc dołożenia i zamiany zabiegów, bez problemów-!, baza socjalno-rozrywkowa na piatkę z serduszkiem, po prostu-bomba-!!!,blisko do morza, wycieczki katamaranem na wyspę Bornholm, wycieczka do Berlina - zobaczysz na własne oczy resztki"muru berlińskiego" i kawal historii ja jadę pociągiem do Krakowa z przesiadką w Krakowie-Płaszów na sypialny do Kołobrzega -pozdrawiam 
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Rzeszowianko,
Dziękuję Ci za informacje o MSW,proszę napisz mi czy są tam jakieś szanse na jedynkę? Ja również byłam dwa lata temu w Kołobrzegu w "Sanie". Berlin zwiedziłam, a i gimnastykę wieczorną przy głośnej muzyce na różnych salach ćwiczyłam
Może dane będzie nam się spotkać na rybce?
Czy sprawdzałaś połączenie na liniach Polski- Bus? Można odbyć podróż za bardzo okazyjną cenę. Pozdrawiam
Dziękuję Ci za informacje o MSW,proszę napisz mi czy są tam jakieś szanse na jedynkę? Ja również byłam dwa lata temu w Kołobrzegu w "Sanie". Berlin zwiedziłam, a i gimnastykę wieczorną przy głośnej muzyce na różnych salach ćwiczyłam
Może dane będzie nam się spotkać na rybce?
Czy sprawdzałaś połączenie na liniach Polski- Bus? Można odbyć podróż za bardzo okazyjną cenę. Pozdrawiam
-
rzeszowianka
- Nowy Kuracjusz