kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
E w a
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2014 19:30
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: E w a »

Witajcie :kwiat:
Ale u mnie dzisiaj ruch w skierowaniach...chyba zmiany turnusów się szykują :D Mój numerek na dzisiaj to 210 :!:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

E w a pisze:Witajcie :kwiat:
Ale u mnie dzisiaj ruch w skierowaniach...chyba zmiany turnusów się szykują :D Mój numerek na dzisiaj to 210 :!:
Wow Ewcia, to lada moment przydział :!:
W Lądku zakończyły się remonty dwóch ośrodków i może jeszcze gdzieś też, więc ..... :roll:
Może nawet końcówka września albo początek października :lol:
Życzę Ci z całego :serce: :D
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Beataa2702 »

Witam wszystkich bardzo serdecznie w czwartkowy poranek :kwiat: ....... zastanawia mnie dlaczego tu taki spokój,nikt nie narzeka, nikt się niczym nie chwali, itp ...... miłego dnia życzę :kwiat: :) :) :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

EWA ty to już naprawdę finiszujesz!! Życzę fajnego ośrodka :D ,a ja moi mili wpadam na dzień do Tomaszowa , ach sorry do Ciechocinka :kwiat:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Ewa super, na pewno nie długo pojedziesz :) jesień jest piękna, ostatnie byłam styczeń/luty i też było ok :D mnie od pór roku bardziej intresują warunki w ośrodkach, a pory roku... każda ma coś w sobie pięknego, niepowtarzalnego. Zimą w domu tez nie siedzimy cały czas :lol: a w upały wszędzie źle :lol: Także niech te numerki szybko spadają i nie patrzą na pory roku :lol: ważne aby łazienka była w pokoju :lol:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

U mnie do tej pory wszystko szło w jak najlepszym porządku atu takie figle :?: :evil: w zeszłym tygodniu miałam 56820 a wczoraj sprawdzam a ja mam 58653 :shock: ale co tam 2000 tyś w tą czy w tą .Czekam cierpliwie dalej :) Pozdrawiam oczekujących życząc im milszych niespodzianek niż moja :lol: :lol: :lol: :lol:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Beataa2702 »

ulanie pisze:Ewa super, na pewno nie długo pojedziesz :) jesień jest piękna, ostatnie byłam styczeń/luty i też było ok :D mnie od pór roku bardziej intresują warunki w ośrodkach, a pory roku... każda ma coś w sobie pięknego, niepowtarzalnego. Zimą w domu tez nie siedzimy cały czas :lol: a w upały wszędzie źle :lol: Także niech te numerki szybko spadają i nie patrzą na pory roku :lol: ważne aby łazienka była w pokoju :lol:
Ulanie :kwiat: jeszcze gdyby łazienka skoro już jest miała wymiary względne, bo tam gdzie byłam ostatnio to ktoś o trochę większych gabarytach nie miał szans na normalny prysznic, lub dysfunkcją ruchową :( .... taka była malutka ...
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Beataa2702 pisze:
ulanie pisze:Ewa super, na pewno nie długo pojedziesz :) jesień jest piękna, ostatnie byłam styczeń/luty i też było ok :D mnie od pór roku bardziej intresują warunki w ośrodkach, a pory roku... każda ma coś w sobie pięknego, niepowtarzalnego. Zimą w domu tez nie siedzimy cały czas :lol: a w upały wszędzie źle :lol: Także niech te numerki szybko spadają i nie patrzą na pory roku :lol: ważne aby łazienka była w pokoju :lol:
Ulanie :kwiat: jeszcze gdyby łazienka skoro już jest miała wymiary względne, bo tam gdzie byłam ostatnio to ktoś o trochę większych gabarytach nie miał szans na normalny prysznic, lub dysfunkcją ruchową :( .... taka była malutka ...
Beatko wymiary względne? ważne, że jest, ja ajdę do Krystyny w Busku i mogę natrafić na pokój bez łazienki, łazienka jest wspólna z facetami na korytarzu :!:
Awatar użytkownika
E w a
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2014 19:30
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: E w a »

Łazienka wspólna z facetami, czy to możliwe :?: aż się wierzyć nie chce :shock: Prywatności 0 a jaki dyskomfort :!:
Gabaryt łazienki nie ważny, ważne ,że jest w pokoju i tak powinno być ;)
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

E w a pisze:Łazienka wspólna z facetami, czy to możliwe :?: aż się wierzyć nie chce :shock: Prywatności 0 a jaki dyskomfort :!:
Jestem w szoku :shock: Współczuję...Powinni rozmieścić kuracjuszy piętrami,na jednym mężczyźni,na drugim kobiety.
Totalne nieporozumienie :?
Zablokowany