Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam skierowanie do Malwy. Czy był ktoś tam lub wybiera się za tydzień. Proszę o wszelkie wskazówki. Chętnie podzieliłabym się tez kosztami dojazdu, gdyby ktoś jechał z łódzkiego. Pozdrawiam czytających.
Witam byłam w tym sanatorium i byłam bardzo zadowolona zabiegi na miejscu,miły personel,jedynie na basen chodziłam na Równice,do spacerów dużo okolicy,ciekawe wycieczki i fajne wieczorki taneczne,życzę miłego pobytu,pozdrawiam.
Witam - byłam kilka razy w Ustroniu w Malwie na turnusie rehabilitacyjnym było Super - - na miejscu; zabiegi, kawiarnia [balety],winda , plac na ognisko. Do ; miasta; bliziutko-powrót lekko pod górkę, kościółek bardzo ładny też nie-daleko. Basen w Równicy ok 800m - ja miałam zabieg = basen. Są organizowane wycieczki , jest tam taki fajny Pan Marian [porusza się na wózku] który to wszystko ogarnia.
Witam!
Moje wrażenia z pobytu w Malwie są z sierpnia 2012 roku. Koniecznie poproś o zakwaterowanie w wyremontowanym pokoju. Te bez remontu - głęboki PRL. Pozostałe opinie poprzedników potwierdzam. Ogólnie pobyt wspominam jako bardzo udany (oczywiście oprócz pokoju).
Pozdrawiam