narządy ruchu a reumatologia
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy
Re: narządy ruchu a reumatologia
Ulanie
Niestety jest ze mną malutki problem
To tak jak przy alergii,coś uczula a coś nie. Nie napisałam ale kąpieli w wannach też nie mogę. Pod hasłem masaże są też te wodne. Gimnastyka i pływanie na plecach w basenie to jedyna woda pod warunkiem,że woda nie jest za ciepła. Co jednak zrobić gdy nie ma basenu
Nie mam pretensji,czasem tylko jestem bezsilna na upór lekarza którego zjada rutyna. Niekiedy to my Pacjenci wiemy lepiej co jest dla nas dobre a co złe.Przez lata walczenia z chorobą stajemy się trochę "specjalistami" w jej dziedzinie. Wiemy co należy zrobić aby mniej bolało.W sanatorium pojawiamy się i nikt nie zna nas ani naszych dolegliwości. Dobry lekarz słucha i zapisuje zabiegi które wspomogą w tej walce. Uwierz,zdarzają się tacy i są oni w większości a przynajmniej ja trafiam na takich. I takich lekarzy wszystkim życzę

- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
principiante życzę Ci powodzenia, bo skoro tak sytuacja u Ciebie wygląda, a natrafisz na kogoś
albo gorzej, to walcz o swoje, bynajmniej próbuj i nie poddawaj się. Kiedy jedziesz do sanatorium?
- Princi
- Przyjaciel forum

Ulanieulanie pisze:principiante życzę Ci powodzenia, bo skoro tak sytuacja u Ciebie wygląda, a natrafisz na kogośalbo gorzej, to walcz o swoje, bynajmniej próbuj i nie poddawaj się. Kiedy jedziesz do sanatorium?
- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
principiante zatem trafionych zabiegów i wokół życzliwych ludzi
.... ja jednak mimo wszystko będę walczyła o pokój z łazienką, grzecznie ale stanowczo, co wyjdzie- zobaczymy
Dziękuję za dialog, który mimo różnicy ( na początku) zdań był sympatyczny

- Princi
- Przyjaciel forum

Ulanie
cała przyjemność po mojej stronie
Z mądrym człowiekiem aż chce się dyskutować