Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja się wybieram ale od 12 września, co prawda nie do Domu Zdrojowego ale bardzo blisko niego. Zamierzam zadbać o kondycję na górskich szlakach i na....potańcówkach. Możemy na miejscu razem coś "skręcić".....
Może ktoś przybliży mi aktualne warunki panujące w tym sanatorium . Mam nadzieję ,ze nie jest tak źle jak wyczytalam . Pozdrawiam wszystkich wybierających się we wrześniu do Krynicy
witam ..czy ktos jedzie do krynicy zdroj w okresie od 1 pazdziernika do 22 -go z okolic malborka
chetnie bym sie zabrala pozdrawiam albo mozna sie umowic na wspolna podroz
Malgorzata45 pisze:Może ktoś dostał to sanatorium w terminie od 9- do 30 września .
Witaj ...Jadę 5.09. do Lwigrodu i chętnie wybiorę się z Tobą na wycieczkę pieszą ( w również góry). Nie zapomnij tylko odpowiedniego obuwia. Zatem do spotkania...datę i miejsce ustal TY.Pozdrawiam z nadzieja na wspólne wypady
Malgorzata45 pisze:Może ktoś dostał to sanatorium w terminie od 9- do 30 września .
Witaj ...Jadę 5.09. do Lwigrodu i chętnie wybiorę się z Tobą na wycieczkę pieszą ( w również góry). Nie zapomnij tylko odpowiedniego obuwia. Zatem do spotkania...datę i miejsce ustal TY.Pozdrawiam z nadzieja na wspólne wypady