A Swieradow milczy
- madzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lut 2013 14:19
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: A Swieradow milczy
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Wspanialy pomysłmadzia pisze:dzieki wam za info,powiedzcie jeszcze ile kasy mam zabrac,ha ha i czy na wszystko bedzie dosyc czasu,chcialabym pojechac do drezna i pragi co wy na to?
opłata sanatoryjna plus wycieczki to troche kosztuje
Madziu w Świeradowie znajdziesz bankomat PKO BP i WBK. W Szklarskiej Porębie jest Euronet. Jak Ci zabraknie to sobie wypłacisz
- madzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lut 2013 14:19
- Staż sanatoryjny: 5
Ale mnie rozbawilas tym bankomatemnika731207 pisze:Małe sprostowanie Zamek Czocha znajduje się w Suchej.
Madziu w Świeradowie znajdziesz bankomat PKO BP i WBK. W Szklarskiej Porębie jest Euronet. Jak Ci zabraknie to sobie wypłacisz
-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 29 kwie 2014 12:30
- Staż sanatoryjny: 0
a co do ilości kasy, hmmm tez się nad tym zastanawiałam, tak z czystej ciekawości bo nigdy nie byłam w sanatorium i w ogóle się nie orientuje ile to wszystko może kosztować, może ktoś bardziej rozeznany się wypowie
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Witaj himera86himera86 pisze:Madzia, co Ty z tym pakowaniem...ja mam jeszcze sporo czasu do 8 września![]()
a co do ilości kasy, hmmm tez się nad tym zastanawiałam, tak z czystej ciekawości bo nigdy nie byłam w sanatorium i w ogóle się nie orientuje ile to wszystko może kosztować, może ktoś bardziej rozeznany się wypowie
zaznaczam że zajechałam dzień wcześniej...miałam jedynkę..jeden nocleg ze śniadaniem więcej...to wstęp
teraz dolicz do tego drobne wydatki i wycieczki..pozdrawiam Goska
-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

malgorzatas pisze:Witaj himera86himera86 pisze:Madzia, co Ty z tym pakowaniem...ja mam jeszcze sporo czasu do 8 września![]()
a co do ilości kasy, hmmm tez się nad tym zastanawiałam, tak z czystej ciekawości bo nigdy nie byłam w sanatorium i w ogóle się nie orientuje ile to wszystko może kosztować, może ktoś bardziej rozeznany się wypowiejak bylam w Krynicy to na wstępie zapłaciłam 980 zł
![]()
zaznaczam że zajechałam dzień wcześniej...miałam jedynkę..jeden nocleg ze śniadaniem więcej...to wstęp
teraz dolicz do tego drobne wydatki i wycieczki..pozdrawiam Goska
no to trochę się wykosztowałaś...a tak przy okazji, jak się mieszkało w jedynce, też się zastanawiałam nad takim pokojem, ale w sumie stwierdziłam, że może być troche samotnie
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

no własnie chyba nie ma...będe polowac na 2malgorzatas pisze:Ja miałam jedynke w studio...osobne pokoje ale lazienka i korytarz wspólny..jestem bardzo zadowolona,nikt nikomu nie wchodził w drogę..kazdy robil co chciał..a byłyśmy we dwie..super sprawa..tylko nie wiem czy Świerardow ma jedynki..zapewne tak,ale nie wiem jak to trzeba rozwiązać![]()