Białystok- Ciechocinek 10.09.14

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Barabara
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sie 2014 11:47
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Białystok- Ciechocinek 10.09.14

Post autor: Barabara »

Witam,
Szukam chętnych osób jadących z Białegostoku lub okolic na turnus rozpoczynający się od 10.09.14 w Ciechocinku. Jadę samochodem i mam wolne miejsca
tel. 790573642
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Staż sanatoryjny: 5

Re: Białystok- Ciechocinek 10.09.14

Post autor: basiat »

Basiu, pognałabym z Tobą do Ciechocinka w każdej chwili ( to samo miasto)!! Byłam tam w czerwcu. Piękne miejsce, same najlepsze wspomnienia. moje serducho nadal tam jest..... Życzę Ci dobrej kuracji, wypoczynku i samych najlepszych wrażeń :kwiat: :kwiat:
Barabara
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sie 2014 11:47
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Barabara »

Jadę do ośrodka Gracja , może coś więcej napiszesz ..... z góry dziękuję
Mam obawy że zanudzę się na śmierć jestem młoda dziewczyną :) 40+
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Basiu, Gracji nie poznałam. Ja byłam w ZNP (olbrzymi ośrodek) na turnusie z ZUS-u, a więc ludzi "młodych" :D było całkiem sporo!! O nudzie nie było mowy! Śmialiśmy się, że zapieprz był taki, że nie ma czasu na odpoczynek :lol: :lol: :lol: Do południa zabiegi, czasem i po obiedzie, potem spacery - a jest gdzie spacerowac , szczególnie w fajnym towarzystwie, a po kolacji parę minut na toaletę, przebranie i na....tańce. Miejsc do tanczenia sporo, więc zmienialiśmy codziennie miejscówki