A Swieradow milczy
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: A Swieradow milczy
-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 29 kwie 2014 12:30
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
mam taki zamiarmalgorzatas pisze:Dobrze by było gdybyś była tam wcześnie rano tak na 6h lub 7h...masz wiecej do wyboru![]()
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Tak byłam w Wacaławie i bardzo mile wspominam to sanatorium i tą miejscowośc...to na prawde urokliwe miejscehimera86 pisze:mam taki zamiarmalgorzatas pisze:Dobrze by było gdybyś była tam wcześnie rano tak na 6h lub 7h...masz wiecej do wyboru![]()
a Ty byłaś w świeradowie, bo teraz nie pamiętam??
-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Tak byłam w Pradze..i tez polecam...ja nie wiedziałam że tam wszystko takie drogie i wymienilam tylko 200 zl na ich pieniadze..i przywiozłam żelki i jakąś wódkę i cos tam jeszczehimera86 pisze:a byłaś może na wycieczce w Pradze? jak tak to opisz czy warto i ile wydałaś łącznie z kieszonkowym?? dzięki za odpowiedzi
Wkleiłabym kilka zdjęć ale nie wiem pod jakim sanatorium to zrobić czy uzdrowiskiem.
-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Tak kupowałam korony..ale teraz możesz tez kupić euro...zobaczysz co więcej się opłacahimera86 pisze:tez właśnie słyszałam, że Praga piękna ale drooooga...kupowałaś korony?? skoro tak zachwalasz to się skusze na Pragę, ale chodzi za mną jeszcze skalne miasto i zamek czocha, hehe szaleństwo, zbankrutuje chyba
a Zamek czocha tez polecam..Gory Izerskie...biesiadę...to na prawde warto zobaczyć
-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

malgorzatas pisze:Tak kupowałam korony..ale teraz możesz tez kupić euro...zobaczysz co więcej się opłacahimera86 pisze:tez właśnie słyszałam, że Praga piękna ale drooooga...kupowałaś korony?? skoro tak zachwalasz to się skusze na Pragę, ale chodzi za mną jeszcze skalne miasto i zamek czocha, hehe szaleństwo, zbankrutuje chyba
a Zamek czocha tez polecam..Gory Izerskie...biesiadę...to na prawde warto zobaczyć![]()
malgorzatas jesteś moim osobistym przewodnikiem
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

-
himera86
- Pomocny Kuracjusz

w sumie nie wiem czy wypada o to pytać, ale skoro byłaś już w sanatorium to powiedz mi czy można tez liczyć na trochę młodsze towarzystwo coś ok 30?? oczywiście nikomu nie ubliżając, po prostu boję się, jakby to powiedzieć, wyalienowaniamalgorzatas pisze:Pytaj co chcesz..jak znam odpowiedzi to odpowiem...mam zamiar tam jeszcze wrócić ale to juz inna sprawa