A Swieradow milczy

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: A Swieradow milczy

Post autor: malgorzatas »

Dobrze by było gdybyś była tam wcześnie rano tak na 6h lub 7h...masz wiecej do wyboru :kwiat: :kwiat:
himera86
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 12:30
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: himera86 »

malgorzatas pisze:Dobrze by było gdybyś była tam wcześnie rano tak na 6h lub 7h...masz wiecej do wyboru :kwiat: :kwiat:
mam taki zamiar :) a Ty byłaś w świeradowie, bo teraz nie pamiętam??
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

himera86 pisze:
malgorzatas pisze:Dobrze by było gdybyś była tam wcześnie rano tak na 6h lub 7h...masz wiecej do wyboru :kwiat: :kwiat:
mam taki zamiar :) a Ty byłaś w świeradowie, bo teraz nie pamiętam??
Tak byłam w Wacaławie i bardzo mile wspominam to sanatorium i tą miejscowośc...to na prawde urokliwe miejsce :serce: :serce:
himera86
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

a byłaś może na wycieczce w Pradze? jak tak to opisz czy warto i ile wydałaś łącznie z kieszonkowym?? dzięki za odpowiedzi :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

himera86 pisze:a byłaś może na wycieczce w Pradze? jak tak to opisz czy warto i ile wydałaś łącznie z kieszonkowym?? dzięki za odpowiedzi :D
Tak byłam w Pradze..i tez polecam...ja nie wiedziałam że tam wszystko takie drogie i wymienilam tylko 200 zl na ich pieniadze..i przywiozłam żelki i jakąś wódkę i cos tam jeszcze :lol: :lol: :lol: Praga warta zwiedzenia..polecam...ale wszystko drogie..jak wszędzie..ale widoki sa piękne
Wkleiłabym kilka zdjęć ale nie wiem pod jakim sanatorium to zrobić czy uzdrowiskiem. ;) ;)
himera86
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

tez właśnie słyszałam, że Praga piękna ale drooooga...kupowałaś korony?? skoro tak zachwalasz to się skusze na Pragę, ale chodzi za mną jeszcze skalne miasto i zamek czocha, hehe szaleństwo, zbankrutuje chyba
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

himera86 pisze:tez właśnie słyszałam, że Praga piękna ale drooooga...kupowałaś korony?? skoro tak zachwalasz to się skusze na Pragę, ale chodzi za mną jeszcze skalne miasto i zamek czocha, hehe szaleństwo, zbankrutuje chyba
Tak kupowałam korony..ale teraz możesz tez kupić euro...zobaczysz co więcej się opłaca
a Zamek czocha tez polecam..Gory Izerskie...biesiadę...to na prawde warto zobaczyć :kwiat: :kwiat:
himera86
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

malgorzatas pisze:
himera86 pisze:tez właśnie słyszałam, że Praga piękna ale drooooga...kupowałaś korony?? skoro tak zachwalasz to się skusze na Pragę, ale chodzi za mną jeszcze skalne miasto i zamek czocha, hehe szaleństwo, zbankrutuje chyba
Tak kupowałam korony..ale teraz możesz tez kupić euro...zobaczysz co więcej się opłaca
a Zamek czocha tez polecam..Gory Izerskie...biesiadę...to na prawde warto zobaczyć :kwiat: :kwiat:

malgorzatas jesteś moim osobistym przewodnikiem :D widzę, że Świeradów baaaardzo przypadł Ci do gustu
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pytaj co chcesz..jak znam odpowiedzi to odpowiem...mam zamiar tam jeszcze wrócić ale to juz inna sprawa ;)
himera86
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

malgorzatas pisze:Pytaj co chcesz..jak znam odpowiedzi to odpowiem...mam zamiar tam jeszcze wrócić ale to juz inna sprawa ;)
w sumie nie wiem czy wypada o to pytać, ale skoro byłaś już w sanatorium to powiedz mi czy można tez liczyć na trochę młodsze towarzystwo coś ok 30?? oczywiście nikomu nie ubliżając, po prostu boję się, jakby to powiedzieć, wyalienowania :D
ODPOWIEDZ