"Krystyna" Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 19:38
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Re: "Krystyna" Busko Zdrój

Post autor: bozenkagr »

ulanie, ten maj ... już był :D
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

bozenkagr pisze:ulanie, ten maj ... już był :D
No wiem,dlatego byle do kolejnego maja... powtórka mile widziana jak jest wszystko super, a maj jest zawsze piękny :D , więc byle do maja :lol:
mismiod
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lip 2014 17:45
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: mismiod »

Witam Ulanie..i nie tylko ...Nie bój się Darka,to jest całkiem fajny gość ,oprócz oczywiście "RYCERZA".Pozdrawiam Cie Dareczku bardzo serdecznie i z sentymentem wspominam lewe kolanko.Ulanie ja w Krystynie ,tak jak Ci pisałam wytrzymalam :raz w trzyosobowym pokoju z lazienką,raz w dwójce bez lazienki itd.Co do zabiegów,są bardzo dobre ,ludzie zjężdżają z calej Polski,bo jest tu najlepsza "siarka",.Są osoby "prywatnie" przyjeżdżajace , wykupują zabiegi w <Krystynie.Nie martw się więc na zapas.Tak jak Dareczek pisze,ważne jest, aby lekarz dobrał odpowiednie dla ciebie zabiegi.W trakcie rehabilitacji ,można je oczywiście zmienić,gdyby ci nie odpowiadały.Co do chrapania...no coż...proponuję zabrac ze soba zatyczki,ja tak zawsze robię i i mam problem z ..ucha.... :kwiat:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Mismod, cieszę się na ten wyjazd, to już za niecałe 4 tygodnie i zaczynam jakąś nerwówkę... ale pozytywną przechodzić :lol: co będzie, to będzie. Napisz tylko, czy coś z wyremontowanych na reumatologii pokojów oddano już do użytku. Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

ulanie pisze:Napisz tylko, czy coś z wyremontowanych na reumatologii pokojów oddano już do użytku. Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Ulanie

Postęp robót na w/w odcinku jest SUKCESYWNY ,rzekłbym obserwując postęp robót na zadawalającym poziomie !
Odział ten jest remontowany Kompleksowo czyli cały od piwnic( właśnie przez piwnice jest przejście na zabiegi mokre w tym basen-można oczywiście przejść dookoła ,ale w sanatorium zawsze brak ...czasu )do ostatnich kondygnacji i Zapewniam ,że na otwarciu pojawią się miejscowi Notable -więcej Informacji na ..Żółtej tablicy!! vis a vis Gabinetów gdzie wykonywane są zabiegi ..masaż klasyczny czy borowiny

a pro po Borowin
Są tam automaty z jednorazową bielizną do zabiegów Szczególnie polecam :D
mismiod
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lip 2014 17:45
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: mismiod »

Część Dareczku,skąd masz takie informacje na temat remontu?Slyszalam ,ze miał trwać do pażdziernika br. , ale nie sądzę aby to byl realny termin
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Darek, Mismiod dzięki, jak wrócę, to ja Wam powiem co z tym remontem, to będą najnowsze informacje :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

mismiod pisze:Część Dareczku,skąd masz takie informacje na temat remontu?Slyszalam ,ze miał trwać do pażdziernika br. , ale nie sądzę aby to byl realny termin
...byliśmy w Krystynie w lipcu -ok Tak miałem przyjemność i z Mismiodem ;) ..bywać
Co do terminu Ja go nie znam ,ale może być to termin realny.
Przy dzisiejszych technologiach i porównując do standardu jaki prezentował oddział na ,którym ja byłem Termin ten ..może być dotrzymany.
zostały tam do zrobienia stan na 10-lipca tynki i gładzie w pokojach ,elewacja i połączenie z istniejącymi obiektami.
A kolejnym wg informacji ma być segment .."Miecia " czyli pomiędzy Kario a obecnie modernizowanym .
Wszak nie jestem inspektorem budowlanym , aby podczas turnusu nadzorować prace grup remontowych z ..Ostrowca Św. :lol:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To może już po gładzi i ja się załatwię na taki pokoik ;)
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak tak patrzę po tematach, to mam wrażenie, że dałam Wam się we znaki, chyba jestem najupierdliwsza :? :lol: :lol: :lol: ale też zdobyłam dużo informacji, za które serdecznie dziękuję :kwiat:
ODPOWIEDZ