NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: andrzej1955 »

Ja na dzisiaj się pożegnam :) roztrząsajcie sobie kwestię hibernacji-ja uderzam w ...kimono :) Dobrej Nocy :) :) dzięki za pogaduchy :)
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: Alek »

principiante pisze:ale jeśli jest mało kobiet to czemu Ciebie miałoby się hibernować :?:
Nie przeżyłbym w kobiecym świecie ;) Sam jeden będąc nie wyobrażam sobie takiego życia.
Przepraszam za błędy ortograficzne.
Dobranoc Andrzej. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Dobranoc Andrzeju :kwiat: Alek co do przeżycia w kobiecym świecie to przypomina mi się jakaś opowiastka.Na jednej wyspie żyli sami mężczyźni i jedna kobieta a na drugiej same kobiety i jeden mężczyzna.Na wyspie panów wszystko było pięknie,domki zbudowane,jedzenie zdobyte,dzieci zadbane.Na wyspie pań(nie obrażając forumowiczek) nie było nic tylko jedyny pan siedział na jedynym drzewie a panie siedziały pod i czekały aż zejdzie ;)
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Principiante :kwiat: miałem na myśli film "Seksmisja" tylko w moim przypadku kocham wszystkie kobiety tylko nie wiem czy by mi starczyło sił, aby je wszystkie naraz kochać-bez urazy ale życie bez kobiety nie ma sensu.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alek pisze:Principiante :kwiat: miałem na myśli film "Seksmisja" tylko w moim przypadku kocham wszystkie kobiety tylko nie wiem czy by mi starczyło sił, aby je wszystkie naraz kochać-bez urazy ale życie bez kobiety nie ma sensu.
Ok zrozumiałam :roll: dzieci mówią,że czasem mam opóźniony zapłon :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja tego nie powiedziałem, a Twoją opowiastke słyszałem gdzieś tylko nie pamiętam gdzie to było i kiedy ;)
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie twierdzę,że Ty powiedziałeś o opóźnionym zapłonie.Tak mówią moi życiobiorcy. A opowiastkę kiedyś bardzo dawno temu opowiadał mój tata. ;)
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

principiante pisze:Nie twierdzę,że Ty powiedziałeś o opóźnionym zapłonie.Tak mówią moi życiobiorcy. A opowiastkę kiedyś bardzo dawno temu opowiadał mój tata. ;)
Masz wspaniałego tate :) Gratuluje.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Miałam,ale tak był wspaniały.Nauczył mnie wszystkiego,miłości do świata,szacunku do ludzi.Dzięki niemu kocham Bieszczady i mazury. Wierzę,że większość z nas ma lub miała wspaniałych rodziców :kwiat:
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

principiante pisze:Miałam,ale tak był wspaniały.Nauczył mnie wszystkiego,miłości do świata,szacunku do ludzi.Dzięki niemu kocham Bieszczady i mazury. Wierzę,że większość z nas ma lub miała wspaniałych rodziców :kwiat:

Przepraszam, że napisałem słowo "masz" :oops: Niestety nie mam rodziców już, ale zostałem wychowany jak Ty Principiate :kwiat: tylko wole Beskid Śląski i Góry Stołowe lecz teraz z powodu choroby nie moge oddawać się swemu drugiemu troche szalonemu hobby jakim jest wspinaczka skałkowa typowy grotołaz :)
ODPOWIEDZ