A Swieradow milczy

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: A Swieradow milczy

Post autor: malgorzatas »

himera86 pisze:
malgorzatas pisze:Pytaj co chcesz..jak znam odpowiedzi to odpowiem...mam zamiar tam jeszcze wrócić ale to juz inna sprawa ;)
w sumie nie wiem czy wypada o to pytać, ale skoro byłaś już w sanatorium to powiedz mi czy można tez liczyć na trochę młodsze towarzystwo coś ok 30?? oczywiście nikomu nie ubliżając, po prostu boję się, jakby to powiedzieć, wyalienowania :D
Z mojego doświadczenia to wiem ze 70% ludzi w sanatorium z NFZ to są kobiety... i 20% to faceci co sobie dobieraja juz na początku towarzystwo na spacery i balety w miare sił i możliwości ;)
Sa mlode kobiety ale to mały procent..najmlodsze to może 40 lat ;)
Inaczej to wygląda jak jedziesz z ZUS...tam sa mlode kobiety ..ale wiem że czasem lepiej z ta po 50+ jak z mlodą co wszystko jej przeszkadza :evil:
himera86
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 12:30
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: himera86 »

hmmm, troszkę mnie zasmuciłaś :(
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

malgorzatas pisze:
himera86 pisze:tez właśnie słyszałam, że Praga piękna ale drooooga...kupowałaś korony?? skoro tak zachwalasz to się skusze na Pragę, ale chodzi za mną jeszcze skalne miasto i zamek czocha, hehe szaleństwo, zbankrutuje chyba
Tak kupowałam korony..ale teraz możesz tez kupić euro...zobaczysz co więcej się opłaca
a Zamek czocha tez polecam..Gory Izerskie...biesiadę...to na prawde warto zobaczyć :kwiat: :kwiat:
Witam, o ile mi wiadomo to Czechy nie weszły jeszcze do strefy euro ;)
Himera86 jadąc do Pragi będziesz potrzebowała zdecydowanie koron. Sama wycieczka to w styczniu koszt był 81 zł. Faktycznie ceny są tam dość duże. Ja nic specjalnego tam nie kupowałam, wymieniałam tylko trochę koron na obiad. W sumie tylko 200 koron. Obiad to koszt ok 160 k, chyba że nie jesz zbyt dużo to poproś o pół porcji. Resztę wydałam na słodycze przed samym wjazdem do Polski. Autokary się specjalnie zatrzymały aby zrobić zakupy. Pozdrawiam i życzę Ci miłego wypoczynku :kwiat:
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Odnośnie wieku, to nie martw się z całą pewnością nie będziesz wyobcowana. Wręcz przeciwnie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

himera86 pisze:hmmm, troszkę mnie zasmuciłaś :(
Teraz ja juz nic nie mam do powiedzenia...miłej nocy..Dobranoc :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

himera86 pisze:hmmm, troszkę mnie zasmuciłaś :(
Himera:-) dodam tylko moze to ciebie zainteresuje ze teraz juz mozna w kawiarniach i sklepach placic euro:-) dla zdobycia sobie klientow:-) pozdrawiam ciebie:-) tyle sie dowiedzialam:-) :-)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mozesz juz tez placic karta nie ma juz z tym problemu:-) :-) dawne czasy poszly juz do lamusa:-) czas idzie do przodu:-) :-)
himera86
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 12:30

Post autor: himera86 »

Dzięki dziewczyny, jesteście skarbnicą wiedzy :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

himera86 pisze:Dzięki dziewczyny, jesteście skarbnicą wiedzy :D
O kochana do skarbnicy wiedzy to mi daleko ;) ale sa ludzie co znają sie na wszystkim..pozdrawiam :kwiat:
Ell
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2014 13:02

Post autor: Ell »

tonio pisze:jade z Siemianowic,
Witam, :)
Tonio, czy ewentualnie mogę jeszcze liczyć na to, że zabiorę się z Tobą do Świeradowa. Mój wyjazd stał ostatnio pod znakiem zapytania i dlatego się nie odzywałam. Napisałm do himery lecz na razie się nie odzywa, może więc na Ciebie mogę liczyć, z tego co pisałeś na pewno jedziesz samochodem. Ja konkretnie jestem z Jastrzębia - Zdroju, oczywiście podjadę gdzie będzie trzeba.
pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ