"Krystyna" Busko Zdrój
- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: "Krystyna" Busko Zdrój
No wiem,dlatego byle do kolejnego maja... powtórka mile widziana jak jest wszystko super, a maj jest zawsze pięknybozenkagr pisze:ulanie, ten maj ... już był
-
mismiod
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lip 2014 17:45
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
- ulanie
- Super Kuracjusz

- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Ulanieulanie pisze:Napisz tylko, czy coś z wyremontowanych na reumatologii pokojów oddano już do użytku. Pozdrawiam serdecznie
Postęp robót na w/w odcinku jest SUKCESYWNY ,rzekłbym obserwując postęp robót na zadawalającym poziomie !
Odział ten jest remontowany Kompleksowo czyli cały od piwnic( właśnie przez piwnice jest przejście na zabiegi mokre w tym basen-można oczywiście przejść dookoła ,ale w sanatorium zawsze brak ...czasu )do ostatnich kondygnacji i Zapewniam ,że na otwarciu pojawią się miejscowi Notable -więcej Informacji na ..Żółtej tablicy!! vis a vis Gabinetów gdzie wykonywane są zabiegi ..masaż klasyczny czy borowiny
a pro po Borowin
Są tam automaty z jednorazową bielizną do zabiegów Szczególnie polecam
-
mismiod
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 lip 2014 17:45
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
- ulanie
- Super Kuracjusz

- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
...byliśmy w Krystynie w lipcu -ok Tak miałem przyjemność i z Mismiodemmismiod pisze:Część Dareczku,skąd masz takie informacje na temat remontu?Slyszalam ,ze miał trwać do pażdziernika br. , ale nie sądzę aby to byl realny termin
Co do terminu Ja go nie znam ,ale może być to termin realny.
Przy dzisiejszych technologiach i porównując do standardu jaki prezentował oddział na ,którym ja byłem Termin ten ..może być dotrzymany.
zostały tam do zrobienia stan na 10-lipca tynki i gładzie w pokojach ,elewacja i połączenie z istniejącymi obiektami.
A kolejnym wg informacji ma być segment .."Miecia " czyli pomiędzy Kario a obecnie modernizowanym .
Wszak nie jestem inspektorem budowlanym , aby podczas turnusu nadzorować prace grup remontowych z ..Ostrowca Św.
- ulanie
- Super Kuracjusz