Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
principiante pisze:Miałam,ale tak był wspaniały.Nauczył mnie wszystkiego,miłości do świata,szacunku do ludzi.Dzięki niemu kocham Bieszczady i mazury. Wierzę,że większość z nas ma lub miała wspaniałych rodziców
Przepraszam, że napisałem słowo "masz" Niestety nie mam rodziców już, ale zostałem wychowany jak Ty Principiate tylko wole Beskid Śląski i Góry Stołowe lecz teraz z powodu choroby nie moge oddawać się swemu drugiemu troche szalonemu hobby jakim jest wspinaczka skałkowa typowy grotołaz
Nie przepraszaj mnie,nie masz za co.Przecież mnie nie znasz. Niestety ja też ze względów zdrowotnych nie "biegam" po górach. Pozwalam sobie na wypady w góry i wtedy potrafię siedzieć i chłonąć widoki. Miłość do gór zaszczepiłam dawno temu u dzieci i teraz one podtrzymują tradycję
Tak zostałem wychowany w wierze trzech słów: prosze, dziękuje, przepraszam.To, że Cię nie znam nie znaczy, że kiedyś będzie mi dane Cię poznać na jakimś górskim szlaku jak zdrowie będzie odpowiednie. Tymczasem musze się pożegnać, sen mnie łapie, a ukochana noc nie pozwala mi na długie siedzenie dusza powiedziałaby jeszcze lecz ciało już mówi starczy na dziś. Dobranoc Principiate Spokojnej nocki i kolorowych snów życze. Pozdrawiam z Dolnego Śląska
Alek pisze:Tak zostałem wychowany w wierze trzech słów: prosze, dziękuje, przepraszam.To, że Cię nie znam nie znaczy, że kiedyś będzie mi dane Cię poznać na jakimś górskim szlaku jak zdrowie będzie odpowiednie. Tymczasem musze się pożegnać, sen mnie łapie, a ukochana noc nie pozwala mi na długie siedzenie dusza powiedziałaby jeszcze lecz ciało już mówi starczy na dziś. Dobranoc Principiate Spokojnej nocki i kolorowych snów życze. Pozdrawiam z Dolnego Śląska
W moim domu jak dzieci były małe na proszę,dziękuję,przepraszam mówiło się "magiczne słowa". Alku mam nadzieje,że kiedyś,może gdzieś kto wie Dobranoc,mnie jeszcze morfeusz nie chce utulić do snu Miłych snów(bez czarownic) pozdrawiam
Magiczne albo złote słowa Nawzajem i wypoczywaj spokojnie w objęciach morfeusza aby nikt ani coś nie zakłócało Twego spokoju. Do zobaczenia na beztroskich szlakach naszej ziemi, gdzie słońce z niebem się spotykają i ludzie są dla siebie mili. Pozdrawiam Dobranoc