Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czym jest miłość gdy Cię nie ma obok,
a czym jest szczęście mieć Cię blisko siebie.
Bądź zawsze przy Mnie tu i teraz ma ukochana,
która jedyna spośród tysiąca porwałaś me serce jak rzeka rwąca.
Kocham Cię Skarbie
Tej jedynej,niezapomnianej ...
Dla M... "Nie bój się miłości, to najlepsze co
może się przydarzyć jeszcze nam.
Nie bój się miłości, będę czekał tam,
gdzie najlepiej zacząć nowy rejs.
Nie bój się! Strach jest bratem łez,
których nam nie trzeba więcej już.
Jestem przecież blisko, podaj rękę, chodź!
Nie bój się miłości, ze mną bądź.
Nie bój się miłości, jeszcze jeden raz
spróbuj dać jej szansę dziś.
Podnieś w górę oczy, niech prowadzi zmysł,
póki jeszcze ciepło drzemie w nas...
Nie bój się, trzeba chwilą żyć,
w życiu piękne tylko chwile są.
Nie bój się miłości, ona dobrze wie,
kiedy przyjść najlepiej, jak i gdzie..." Marek Modrzejewski
Juz nigdy nie zapomne o Tobie , bo w ma pamiec zapisales sie - Ty mnie zawsze uwielbiales choc ja krzywdzilam cie Dzis to zrozumialam - choc za pozno juz - jednak serce wie najlepiej - czy to wroci czy tez nie
Chciałabym Ci dać wiosenne zorze.
Szkatułkę szczęścia, wiatru śpiew.
Majowy księżyc, groźne morze.
Zimą, słowików śpiew.
Chciałabym Ci dać świat Twoich marzeń,
Jak kwiatów polnych błękit snów.
I moje serce przyjmij w darze miłości,
W której brak mi już słów.
Gdy pomyślę że był taki ktoś ...to ból w piersiach przenika mnie na wskroś ...był moim światłem ...cieniem pozostawił nieugaszone pragnienie ...czasem był srebrem ...czasem złotem na jego widok serce waliło mi jak młotem a teraz zatapiam się w ciemnej nocy ...otulam cichymi szeptami ...bo to było coś pięknego co rodziło się między nami ...było
... "Dziś wspominam słowa babci, która mówiła, że miłość jest wtedy, gdy chcesz z kimś spędzać wszystkie cztery pory roku.
Gdy chcesz z drugą osobą uciekać przed wiosenną burzą pod kwitnący bez, a w lecie chodzić z tym kimś na jagody i kąpać się w rzece.
Gdy jesienią chcesz z nią razem robić konfitury i uszczelniać okna, a w zimie – pomóc przetrwać katar i spędzać długie wieczory,
a w czasie mrozów razem palić w piecu… Tak mówiła babcia".
J.L.Wiśniewski