Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czy naprawdę nikt nie wybiera się do Szczawna-zdrój od 7-ego stycznia? Eh...przyjdzie mi samej przebyć tą podróż a to najmniej 15 godz.jazdy z Warmii.W dwójkę zawsze razniej,rozmowa,gazetka,dobra kawka i czas zleci.Mam nadzieje ,że zanim wyjadę to ktoś się odezwie.
Witam!
Mąż dostał do Szczawna Zdroju do Pioniera od 14 lutego 2011r. Nie moze pojechac ze wzgledow zwiazanych z praca i tez osobistych. Ciekawi mnie jednak jakie te sanatorium jest... Kto tam byl prosze o odpowiedz...
JFK nie da się ukryć ,ze kawałek mam do przejechania,najmniej 15 godzin jazdy z przesiadkami.A przesiadywanie zimą na dworcach nie należy do najprzyjemniejszych Jadę pociagiem,zawsze to wygodniej,można rozprostować nogi.A co tam jakos dojadę a Szczawno piękne bo już tam byłam.Może jeszcze do wyjazdu ktoś się odezwie bo z kimś zawsze rażniej jechac.Pozdrawiam
Byłam w "pionierze" cztery lata temu.W okresie zimowym,zimno dużo sniegu podobnie jak teraz."pionier" położony przy parku zdrojowym. Bardzo blisko na zabiegi, wystarczy zejść z górki. Posiłki trzeba chodzić do drugiego ośrodka nie daleko.Miałam pokój dwu osobowy świeżo po remoncie. Wtedy jeden z nielicznych.Ładnie umeblowany z telewizorem i mini lodówką. Jedyny mankament to łazienka z nieszczelnym oknem,i starym wyposażeniem.Ale mineło trochę czasu myśle że w tej chwili wyremontowali resztę pokoi.pozdrawiam.
Witaj Jolu. Widze że jesteś w takiej samej kropce jak ja.Niestety ci co wracają z senatorium nie chcą udzielać się z własnymi obserwacjami dotyczącymi pobytu w ośrodkach.Myśle że należało by to zmienić. Dlatego apeluje do wszystkich senatoryjnych uczestników. Dzielcie się swojmi wrażeniami z pobytu w swojch ośrodkach. Ułatwi to nam wszystkim uzyskanie poglądu na tematy interesujące naszych wyjazdów leczniczych. Życze tobie udanego pobytu, wspaniałego towarzystwa i powrotu do zdrowia. Pozdrawiam serdecznie. Jola z Dolnego Śląska. Dziękuje za potrzymanie na duchu. Ja wyjeżdzam 04.01. do Kudowy-Zdrój do "Kogi"