KUDOWA-ZDRÓJ "KOGA"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MarzenaM1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2010 16:23
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

KUDOWA-ZDRÓJ "KOGA"

Post autor: MarzenaM1 »

Witam serdecznie,8 grudnia 2010r. mam wyjazd z Elbląga do szpitala uzdrowiskowego "Koga" w Kudowie-Zdrój. Czy ktoś z Państwa wybiera się w tym terminie,może ktoś z okolic Elbląga lub z Trójmiasta, razem zawsze rażniej :)
MarzenaM1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2010 16:23
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Re: KUDOWA-ZDRÓJ "KOGA"

Post autor: MarzenaM1 »

Naprawdę nikt nie jedzie do "Kogi" od 8 grudnia ???
JOLA1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2010 18:48

Post autor: JOLA1 »

Witam. droga Marzeno jadę do ,,Kogi,,4 stycznia. Wiem że przetarłaś szlaki. Proszę o wiadomość jak tam jest.Jak daleko trzeba chodzić na zabiegi? A może ktoś kto tam był da znać.Przeraża mnie ten wyjazd. Mam problemy z chodzeniem,bóle biodra i ta straszna zima.Niewiem jak sobie poradzę. Serdecznie pozdrawiam.
JOLA1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2010 18:48

Post autor: JOLA1 »

Witam. Zbliża się termin mojego wyjazdu do szpitala uzdrowiskowego "koga" w kudowa- zdrój.Mam termin wyjazdu 04 .01 2011. Niestety nikt się nie odezwał. Proszę o jakąkolwiek wiadomość na temat tego ośrodka i warunków jakie tam panują. Serdecznie pozdrawiam.Jola
Warmianka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2010 16:04

Post autor: Warmianka »

Witam :-) ja też Jola i jestem z Elbląga.Szkoda,że nie jedziemy w tym samym kierunku bo ja 06.01 wyjeżdzam do Szczawna-zdroju,marne połączenie,dużo przesiadek a kolej wiadomo jak funkcjonuje więc z kimś byłoby razniej.Pytam od miesiąca na forum czy ktos tam się wybiera i zero odpowiedzi.Zyczę udanego pobytu w sanatorium,pozdrawiam ;-)
eluśka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2011 12:36

Post autor: eluśka »

Ja sobie zadzownilam do sanatorium pod wskazany adres i na wszystkie moje watpliwosci udzielono mi odpowiedzi ,czekam z niecierpliowscia do 07.01 Pozdarwiam cieplutko :-)
ODPOWIEDZ