Dziękuję Ci pięknie, bo dzięki Tobie Gosiu juz sie nie boje tam jechac:). I Swieradów bedzie mój , bez dwóch zdan
Swieradów-Zdrój-Szpital "Wacław"
Re: Swieradów-Zdrój-Szpital "Wacław"
Dziękuję Ci pięknie, bo dzięki Tobie Gosiu juz sie nie boje tam jechac:). I Swieradów bedzie mój , bez dwóch zdan
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
WitajAlicja1 pisze:Witaj Gosiu:)Dziękuje za odpowiedz, było by fajnie gdyby zabiegi były na miejscu, ale jak piszesz spacer tez dobrze robi, szczególnie z rana ..o tak o 7,00Nie jestem wymagającą osobą, wazne ze w pokoju jest łazienka, i nie trzeba biegać po korytarzu, szczególnie nocą
Fajnie że personel jest w porządku i się wie ze w razie czego zawsze pomoga:)
Dziękuję Ci pięknie, bo dzięki Tobie Gosiu juz sie nie boje tam jechac:). I Swieradów bedzie mój , bez dwóch zdan![]()
...Jeszcze zadzwonię w poniedziałek moze mi się uda z ta jedynką
Proszę powiedz mi o Zakładzie Radanowym, czy miałąs tam zabiegi i jak to wygląda?.Pozdrawiam:)
co nie zanczy ze ty tez bedziesz biegała...polecam Świerardów z pełną odpowiedzialnością..sama zobaczysz i po powrocie mi opiszesz czy sie myliłam
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

przy rejestracji faktycznie jest młyn ( jak wszędzie),ale bądź tam wcześnie rano albo jak pisalam dzień wcześniej
zobacz kwatery w Świerardowie i zarezerwuj
Zabierz wszystkie papiery dotyczące twojego zdrowia,lekarz to zobaczy i zaleci zabiegi
Nie obawiaj się niczego lekarz cie zbada solidnie nie za biurka...bada wszystko,i pta o wszystko
pozdrawiam Goska...jak masz pytania to prosze pytaj
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

przyjęcia,wypisy,posiłki na stołówce,lekarz...ale na wszystko dostaniesz karteczkę o ktorej masz sie wstawić i nie będzie tłoku...powodzenia
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Tobie tez dobrego i spokojnego Dnia...i sie nie stresuj...bedzie dobrzeAlicja1 pisze:Dziękuję pięknie![]()
.Na pewno będzie dobrze, myślę ze to będzie udany pobyt
Pozdrawiam i dobrego dnia życzę
.
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Witaj Alicja1Alicja1 pisze:Witaj Gosiu![]()
Tez myślę ze pobyt będzie udany, dziękuję Ci bardzo za wszystko
![]()
dzięki Tobie stres mniejszy ,wiara większa, już się nie zastanawiam czy nie zrezygnowac, jadę postanowiłam
.Dziękuję Ci pięknie i proszę napisz mi jak z zabiegami , chodzi mi o rehabilitantow, czy się przykładają czy tez .....?I np.jesli mokre zabiegi są poza budynkiem czy jest możliwość, żeby tam gdzieś chwilkę odpoczac, , a nie leciec tak odrazu do ośrodka?Pozdrawiam
![]()
Po zabiegach trzeba nawet odpocząć i masz to brane pod uwage żeby nie latac z językiem na wierzchu.Naprawdę polecam Swierardow to magiczne miejsce..urokliwe,czyste..duzy park..Gdzie mozesz sobie posiedzieć..wszędzie blisko..korzystaj ze wszystkiego i badź sobą to będzie wszystko dobrze..pamietaj ze uśmiech i dobre slowo mogą zdziałac cuda...pozdrawiam Goska