POłCZYN ZDRÓJ

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jola
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2009 19:07

POłCZYN ZDRÓJ

Post autor: Jola »

Proszę o info na temat sanatorium IRENA w Połczynie Zdrój.Z góry dziękuję
Jola
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2009 19:07

Re: POłCZYN ZDRÓJ

Post autor: Jola »

Hallo ,hallo kochani czy naprawdę nikt nie był w Połczynie Zdrój ? :o
Wiki
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2010 16:10

Post autor: Wiki »

Chyba mało aktywne to forum. Ja też prosiłam o informację o Połczyn Zdrój sanatorium "'Gryf" ale chyba mało osób tam bywało bo odpowiedzi raczej brak :) Pozdrawiam
maria_bazylak
Na forum od: 08 sty 2011 18:12

Post autor: maria_bazylak »

Hallo!!!Wyjeżdzam do sanatorium 16lutego z Ełku.Moze ktoś wybiera się w tym samym czasie do Połczyn Zdrój.Pozdrawiam
chicquita17
Na forum od: 13 sty 2011 17:05

Post autor: chicquita17 »

Witam :) czy ktoś przypadkiem nie wybiera się z okolic płocka do sanatorium w Połczynie Zdroju w dniu 26 stycznia 2011 roku ? jeśli tak proszę o kontakt na e-mail g.[email].pl
ewinka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2014 10:48
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewinka »

Własnie wróciłam z Połczyna, miasteczko małe, smętne, spowite dymem z okolicznych kamienic ale to nie przeszkadza żeby pobierać klimatyczne 4 zł dziennie bo mamy spacerować po parku a nie po mieście. Kino blisko parku a bilety tanie, ładny kościół, sklepów jest sporo a nawet Biedronka w pobliżu to właściwie tyle o miasteczku. Idąc parkiem można dojść bardzo daleko podziwiając ciekawy krajobraz i bogatą przyrodę tylko pora roku nie sprzyja długim spacerom. Sanatorium Irena jest małe takie z klimatem, oprócz basenu wszystkie zabiegi na miejscu. Jedzonko takie sobie ale w zasadzie nie ma co narzekać... śniadania i kolacje- stół szwedzki, jedzenia dużo ale dość monotonne, obiady smaczne. Pokoje są różne, jedne ładne inne trochę mniej ale w większości pokoi telewizory wielkości pudełka od zapałek a płacić trzeba 80 zł za turnus, czajnik 10 zł żelazko pożyczamy w recepcji za darmo.
W nowo wyremontowanej części są większe telewizory ale za to małe umywalki w łazienkach nawet wodę do czajnika jest ciężko nalać i tak to fajne przeplata się z tym mniej fajnym ale myślę że tak jest wszędzie. Tańce w sąsiednich sanatoriach, więc jeśli ktoś lubi to żaden problem bo daleko nie jest. Zapomniałam napisać że piszę o sanatorium Irena, ogólnie fajnie ale drugi raz bym tam już nie pojechała...choć może wiosną lub latem, kto wie? Personel miły i przyjazny kuracjuszom. Jeśli są pytania to proszę pytać...chętnie odpowiem.
Proszę pamiętać że wyjeżdżamy z dobrym nastawieniem i ogromną ilością pozytywnej energii.
ANIA 68
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 gru 2014 18:52

Post autor: ANIA 68 »

Jestem obecnie w Polczynie Zdroju, sanatorium Podhale miasteczko owszem smętne myślę ze wiosną i latem super. Zabiegi dobre, jedzenie smaczne a rozrywkowy czas zależy od nas . Ją miałam szczęście, trafiłam na tajną ekipę także nie narzekam, mam znajomych w Irence i są zadowoleni. Pozdrawiam
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Dziewczyny, zapewniam że od wiosny do póżnej jesieni Połczyn jest piękny. Teraz miasteczko faktycznie jest śpiące ale niebawem obudzi się się ze snu. A park ?.... no cóż, spacery moje od Gryfa aż do Wilczych Jarów to coś pięknego. Polecam wszystkim kuracjuszom. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ