Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Tyle wyświetleń i nikt się nie odzywa....?może ktoś będzie miał przesiadkowe we Wrocławiu ...?( ja tak jadę) ok. 16 z minutami będę we Wrocławiu.... a tam pks ....
..czy to znaczy że nikt nie jedzie do Świeradowa...
Witam. Jestem właśnie w Zdrojowym. Szukałem na forum towarzystwa w podroży, niestety nie znalazłem. Podróż minęła samotnie. Życzę Ci więcej szczęścia. Pozdrawiam.
Witam:)
nikt nie jedzie z naszych stron ...? możne jeszcze ktoś się odezwie nie wszyscy korzystają z netu...i możne nie wiedza o takich stronkach ja tez zupełnie niedawno się dowiedział,....a przeraża mnie dojazd , nie mogli dać bliżej nie rozumiem polityki nfz...
napisz jak jechałaś....i jak możesz to jakie są połączenia powrotne...
Dziękuje i Pozdrawiam