Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Stąpam po kruchym lodzie mimo .....lata tyle sympatycznych osób z którymi wspaniale się rozmawia,że wyróżnienie kogokolwiek może spowodować zawirowania-ale nie dotyczy to tzw. starej gwardii z którą można ...konie kraść -ale....komu i....gdzie Buziole
andrzej1955 pisze:Stąpam po kruchym lodzie mimo .....lata tyle sympatycznych osób z którymi wspaniale się rozmawia,że wyróżnienie kogokolwiek może spowodować zawirowania-ale nie dotyczy to tzw. starej gwardii z którą można ...konie kraść -ale....komu i....gdzie Buziole
dokładnie Andrzeju.
Ja ostatnio jakoś nie mogę dotrwać do 2.00. Odkąd wróciłam do pracy po urlopie mam "depresję pourlopową" i brakuje mi czasu. Minie mi w październiku kiedy pojadę do sanatorium.
pozdrawiam Was gadulscy i uciekam do zagrzanego łóżeczka przez "akt własności"