Krynica - Zdrój Continental

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
irechi
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2012 14:09

Krynica - Zdrój Continental

Post autor: irechi »

Witam! Tym razem dostałam z NFZ Continental . Napiszcie jak tam jest, żałuję wojskowego ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Krynica - Zdrój Continental

Post autor: malgorzatas »

irechi pisze:Witam! Tym razem dostałam z NFZ Continental . Napiszcie jak tam jest, żałuję wojskowego ;)
Witam irechi :kwiat:
Bylam tu i tam więc w zasadzie nie ma czego żałować..wszędzie masz blisko i zabiegi co najważniejsze na miejscu ;)
Wszystko jest..basen..tez jest i to po remoncie
pokoje takie ze na 3 tygodnie wystarczą..reszta to zalezy juz od towarzystwa ;)
napisz mi co ciebie interesuje najbardziej to będzie mi łatwiej pisac...pozdrawiam Goska :kwiat:
irechi
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2012 14:09

Post autor: irechi »

Witam! Dzięki za odpowiedź :D Napisz jakie miałaś zabiegi, co zabrać ze sobą najpotrzebniejszego by nie ciągnąć walizy. W Wojskowym to można było nawet wypożyczyć szlafrok i duży ręcznik np do sauny. :P Doradź jakie zabiegi warto dokupić ( przepuklina kręgosłupa) Jadę drugi raz i mam jakiegoś "cykora" chociaż 2 lata temu poznałam Krynicę i chciałam tam wrócić. pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

irechi pisze:Witam! Dzięki za odpowiedź :D Napisz jakie miałaś zabiegi, co zabrać ze sobą najpotrzebniejszego by nie ciągnąć walizy. W Wojskowym to można było nawet wypożyczyć szlafrok i duży ręcznik np do sauny. :P Doradź jakie zabiegi warto dokupić ( przepuklina kręgosłupa) Jadę drugi raz i mam jakiegoś "cykora" chociaż 2 lata temu poznałam Krynicę i chciałam tam wrócić. pozdrawiam :kwiat:
HEJ :kwiat: zabiegi to przepisze tobie lekarz..ale na pewno warto sobie zrobic masaż,i gimnastyke w basenie...to na wszystko pomaga ;)
Reczniki sa na wypozażeniu i co 10 dni zmieniane..zabierz tylko ciemniejszy w razie borowiny ;) Zabrać to wygodne rzeczy,dres na ćwiczenia,leginsy,spodnie,bluzeczki..sukienke na tańce jak lubisz,bo ja wole spodnie..spodniczkę,polarek,kurtka,wygodne buty ( na basen też)stroj kąpielowy,czepek ;)
Nic sie nie obawiaj..Continental tez fajne sanatorium..zapewniam cie ze bedziesz zadowolona..pytaj jak byś chciala cos więcej wiedzieć..jestem jeszcze chwila..pozdrawiam Gośka
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Byłam w Continentalu w maju 2014 ( po raz drugi). Trochę czas się tutaj zatrzymał,Przez 11 lat wyremontowano zaledwie kilkanaście pokoi za to baza zabiegowa po remoncie i trzeba przyznać oferta dosyć bogata.Polecam łóżko wodne (później brakowało na nie miejsca) jest to fajny masaż, zadowolona też byłam z gimnastyki .Narzekałam ogólnie na brak miejsc na co lepsze zabiegi np. laser, masaż.Zależy którym będziesz turnusem tzn. pierwszym czy kilka dni po nim.Ogólnie należy pochwalić opiekę medyczną, poziom zabiegów, jedzenie. Krynica jak wiesz oferuje wiele atrakcji, tańce, wycieczki, jest gdzie chodzić i ogólnie nie jest nudno. życzę dobrego towarzystwa.
grazia52
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2014 21:11
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: grazia52 »

Opieka medyczna w moim przypadku się nie sprawdziła ja akurat miałam przykre doświadczenie z Lesniewskim celowo nie nazywam doktorem zachowanie poniżej krytyki.Uległam wypadkowi na zabiegu (przerdzewialy podest)które zostały wymienione natychmiast po zdazeniu(wszystkie)co jest jedyną dobrą stroną mojego bólu i cierpienia fizycznego jak i moralnego do dzisiaj nie usłyszałam słowa przepraszam potraktowano mnie jak zło konieczne,walczyłam o odszkodowanie rok czasu i wywalczyłam 4000.Radze wszystkim w podobnych sytuacjach żeby walczyli o swoje i nie dali się zastraszać. Teraz to ja im w nos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ