"Krystyna" Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Re: "Krystyna" Busko Zdrój

Post autor: ulanie »

A tak w ogóle, to już nawet nie chcę pisać o Busku... o Krystynie... chyba wpędziłam się w poczucie winy....
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ulanie :serce: :serce: Busko jest fajne jest gdzie potańczyć pospacerować nie martw się bedzie fajnie zobaczysz.Uważaj na pewne przejscie dla pieszych :o bo nie za bardzo oznakowane i panowie policjanci karzą sobie za nie dostrzeżenie go słono zapłacic.Nioooooooooo chyba ,że trzy laski sie uprą i wynegocjują :oops: :lol: a negocjowały zażarcie by.............nie zapłacić ha ha ha .Udało się .Te laseczki tutaj ;) :lol: wiedza o czym mówię ;) :o :lol:
Pozdrawiam cieplutko :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

kruszynka pisze:Ulanie :serce: :serce: Busko jest fajne jest gdzie potańczyć pospacerować nie martw się bedzie fajnie zobaczysz.Uważaj na pewne przejscie dla pieszych :o bo nie za bardzo oznakowane i panowie policjanci karzą sobie za nie dostrzeżenie go słono zapłacic.Nioooooooooo chyba ,że trzy laski sie uprą i wynegocjują :oops: :lol: a negocjowały zażarcie by.............nie zapłacić ha ha ha .Udało się .Te laseczki tutaj ;) :lol: wiedza o czym mówię ;) :o :lol:
Oj tak ;) uważaj Ulanie :kwiat: na skrzyżowanie bo szybko policja przed tobą stanie i mandacik dostaniesz :lol: :lol:
Nooo chyba, ze sobie poradzisz tak jak te laseczki z Kruszynką :kwiat: na czele :lol: :lol:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Sloneczko pisze:
kruszynka pisze:Ulanie :serce: :serce: Busko jest fajne jest gdzie potańczyć pospacerować nie martw się bedzie fajnie zobaczysz.Uważaj na pewne przejscie dla pieszych :o bo nie za bardzo oznakowane i panowie policjanci karzą sobie za nie dostrzeżenie go słono zapłacic.Nioooooooooo chyba ,że trzy laski sie uprą i wynegocjują :oops: :lol: a negocjowały zażarcie by.............nie zapłacić ha ha ha .Udało się .Te laseczki tutaj ;) :lol: wiedza o czym mówię ;) :o :lol:
Oj tak ;) uważaj Ulanie :kwiat: na skrzyżowanie bo szybko policja przed tobą stanie i mandacik dostaniesz :lol:
Nooo chyba, ze sobie poradzisz tak jak te laseczki z Kruszynką :kwiat: na czele :lol: :lol:
Oj Laseczki :serce: z takimi przystojniakami , każdy sobie poradzi :D :lol:
forumowicz

Słoneczko :oops: na czele z kim? :lol: nioooooooo tak mnie zawsze zostawiaja i ja jestem na czele na przeciw urodziwych policjantów i na czele przy stole szwedzkim potrącającą co rusz cosik co wpadało w sosy :oops: :lol: niooooooooooo i jajo pod stołem ,co nijak nie chciało na talerzyku spokojnie poleżeć :o :o
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kruszynka pisze:Słoneczko :oops: na czele z kim? :lol: nioooooooo tak mnie zawsze zostawiaja i ja jestem na czele na przeciw urodziwych policjantów i na czele przy stole szwedzkim potrącającą co rusz cosik co wpadało w sosy :oops: :lol: niooooooooooo i jajo pod stołem ,co nijak nie chciało na talerzyku spokojnie poleżeć :o :o
Ktoś w końcu w tym wyborowym :D towarzystwie musi byc na czele :lol: Kruszynko :kwiat:
forumowicz

Nioooooooooo tak byli zapatrzeni w te dwie moje koleżanki :D :) że zapomnieli o mandacie a ja się tyle nagadałam na czele :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kruszynka pisze:Nioooooooooo tak byli zapatrzeni w te dwie moje koleżanki :D :) że zapomnieli o mandacie a ja się tyle nagadałam na czele :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: no i Busko własnie fajne jest .....oleeeeeee :lol: :lol:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

:lol: :lol:........ Oleeeeee...... :!: :!: :!: :lol: :lol:
forumowicz