Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Tak jak Jovanka69 pisze będziesz miał samuraju wiele do zwiedzania. Na miejscu w Iwoniczu i najbliższej okolicy możesz wiele kilometrów dziennie chodzić za każdym razem odkrywając coś nowego. Dużo tras do deptania po górach.
Mając trochę kasy możesz zapisywać się na zorganizowane wycieczki nie tylko po południowej Polsce ale Słowacja czy Węgry.
Wyżywienie to bardzo indywidualny ogląd. Dużo osób nie narzekało a wręcz nie wyjadało wszystkiego. Ale byli i tacy, którzy w każdych okolicznościach: i pod zabiegami, i na spacerach(jeśli dali się wyciągnąć )cały czas coś z siateczki podjadali.
Hej.
No to zajefajnie, myślę że powinno mi się tam spodobać, tym bardziej, że wypoczynek (mam nadzieję) połączony będzie z dobrą bazą zabiegową, o której (Ktoś wcześniej pisał) co pozwoli mi na podleczenie na jakiś czas mojego kręgosłupa.
Jovanko69 masz rację Iwonicz leży w Beskidzie Niskim lecz używając określenia Bieszczady miałem na myśli cały ten region niekoniecznie zgodnie z podziałem geograficznym, gdyż podziałów Bieszczadów jest tyle ile ich miłośników. Stąd też dyskusja gdzie tak naprawdę zaczynają się Bieszczady, a gdzie się kończą jest z drugorzędna ale bowiem każdy miłośnik tej krainy ma "swoje" Bieszczady ulokowane w granicach, niekoniecznie zgodnych z opinią specjalistów.
Pozdrawiam S_J