Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sloneczko pisze:Witajcie wieczorowa porą jestem z doskoku, przerabiam paprykę, gotuję golonkę i tak mi sie zachciało z wami pogadać. Witaj Andrzeju jak zdrówko??
Witaj Słoneczko przerabianie papryki jest zauważalne na forum a do golonki to przydałoby się coś na trawienie
Princi wiesz co??? goloneczka będzie jedzona jutro w dobrym towarzystwie a do niej mam takie małe co nie co pół litrowe na spirycie
Matko z Córką jak ja nie mogę tłustego to tu goloneczka i ...procenty Witam Cię Słoneczko widzę że pracujesz we dnie i w Nocy Aguś Dobry Wieczór Jak tak dalej pójdzie to Nasze Panie narobią tyle zapasów że popyt w sklepach spadnie
Wczoraj procenty dla zdrowotności tak na mnie podziałały, że dziś jakieś przeziębienie mnie dopadło czy cuś...a może to nie przez procenty? Jak widać kiepsko ze mną bo z pisaniem coś mi ciężko wychodzi
agunia3 pisze:Wczoraj procenty dla zdrowotności tak na mnie podziałały, że dziś jakieś przeziębienie mnie dopadło czy cuś...a może to nie przez procenty? Jak widać kiepsko ze mną bo z pisaniem coś mi ciężko wychodzi
Agunia a czy przypadkiem ktoś w nocy kołdry nie zajumał i może spałaś odkryta bo raczej od % to się człowiek nie przeziębia
andrzej1955 pisze:Matko z Córką jak ja nie mogę tłustego to tu goloneczka i ...procenty Witam Cię Słoneczko widzę że pracujesz we dnie i w Nocy Aguś Dobry Wieczór Jak tak dalej pójdzie to Nasze Panie narobią tyle zapasów że popyt w sklepach spadnie
Andrzeju wszyscy chcą jeść.... dzieci, mama , znajomi...u mnie jest dom otwarty kto chce przychodzi i sie częstuje. Lubie robić przetwory i myślę ze większość z nas to lubi