Kobiety z Łysej Góry
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Kobiety z Łysej Góry
Lepsza sałata jak latający gołąb lub głu....a z butaprenemdziunia60 pisze:A to się ludziska zdziwią ja i m sałata będzie z nieba w sierpniu leciała![]()
![]()
![]()
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Dziunia miłego dniadziunia60 pisze:Małgosiu fajnie się gada ale wracam do pracy. Będę wpadać.
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 36 razy
Witaj Andrzejuandrzej1955 pisze:Witam,zastanawiałem się już dawno co podziało się z tak ambitnymi planami i prowadzonymi z takim rozmachem , Tych Inaczej Pięknych Wiedźm z Łysej Góry i kto go przywróci do realizacjicierpliwość jednak popłaca i się doczekałem
mam nadzieję że miotły jeszcze mają....ciąg a dosiadające Je Wiedzmy,umieją jeszcze nimi sterować,bo aura sprzyja coraz bardziej różnym ....lotom i można by było otworzyć jakiś dochodowy latający interes
o ile mi wiadomo to na latanie na miotle jeszcze nie trzeba...licencji,i o płonących stosach dawno już zapomniano
pozdrawiam sympatyczny Latający Klub i życzę tylu samych lądowań co.....startów
![]()
![]()
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Oj było kilku mężczyzn chętnychandrzej1955 pisze:Czuję się wyróżniony że tak akt persona wywołałaś mnie Słoneczko do dyskusji![]()
odniosłem się tylko do odświeżonego tematu który z uwagą śledziłem zapowiadało się na dość liczny udział damskiej części Naszych Koleżanek z forum
natomiast nic mi nie było wiadomo że do Czarownic miał ktoś dołączyć z męskiej nacji i kogo by.....Diabli Nadali
![]()
żeby był komplet
co do przyjęcia na forum i wzajemnego traktowania to wygląda to bardzo różnie,samo życie,wszystko się unormuje,każdy ma swoich ulubieńców i sympatyków-gdyby było inaczej to byłoby za mdło
dla mnie najważniejsze to nie przekraczać pewnych norm i nie utrudniać sobie i tak trudnego życia
co do spotkań to jak widzimy one się odbywały,odbywają i będą odbywać-kto chce w nich uczestniczyć to wyłącznie jego sprawa i jego decyzja
dopiero przy osobistym poznaniu i spędzeniu pewnego czasu poznajemy się troszkę i wyrabiamy o kimś jakieś zdanie-nie mylić z oceną na forum zwłaszcza
tak jak już pisałem-jest wiosna i wszystko nastraja optymistycznie-przynajmniej tak być powinno
myślę że Czarownice-przepraszam-Kobiety z Łysej Góry pod nią się jednak spotkają aby mieć niezapomniane wspomnienia
a kogo tam jeszcze Diabli przywiodą
to tylko Oni sami....wiedzą
Pozdrawiam Serdecznie
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Sloneczko
- Przyjaciel forum

andrzej1955 pisze:Miałem nadzieję że któraś z Czarownic przewiezie mnie na....miotleoczywiście za ....dobre sprawowanie
a TU NIC
![]()
![]()