Chyba mnie wczoraj przewiało albo co...a dziś powoli rozbiera. Leżałam w łóżeczku po południu, tableteczki i ciepła herbatka no i kołderka....może mnie nie powali na łopatki tylko sobie pójdzie precz?
NOCNE GADANIE
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: NOCNE GADANIE
Chyba mnie wczoraj przewiało albo co...a dziś powoli rozbiera. Leżałam w łóżeczku po południu, tableteczki i ciepła herbatka no i kołderka....może mnie nie powali na łopatki tylko sobie pójdzie precz?
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 8 razy
a może naleweczka z czarnego bzu na rozgrzewkęagunia3 pisze:Princi z tą kołdrą to jest niemożliwe bo ja i mąż każde śpi pod swoją aby właśnie sobie tej kołderki nie zabierać![]()
- Princi
- Przyjaciel forum

Nalewka z czarnego bzu pomocna jest w leczeniu przeziębień - ma właściwości napotne, działa przeciwgorączkowo i wykrztuśnie. Przepis też podaćagunia3 pisze:Z czarnego bzu? Nie znam...może dziś nie...zostanę przy herbatce
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
- Princi
- Przyjaciel forum

mówisz i masz,będzie ze specjalną dedykacjąagunia3 pisze:Gorączki nie mam ale przepis możesz podać w tym nowym temacie o przetworach - może z kilku z nich skorzystam więc jak i Ty wrzucisz tam przepis na nalewkę to będę miała wszystko w jednym miejscu i nie będę szukać gdy najdzie mnie chęć na robienie przetworów
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękowano: 5 razy
Poproszę o adres-tylko na pw bo byłoby na dużo chętnychSloneczko pisze:Andrzejuandrzej1955 pisze:Matko z Córkąjak ja nie mogę tłustego to tu goloneczka i ...procenty
Witam Cię Słoneczko
widzę że pracujesz we dnie i w Nocy
Aguś
Dobry Wieczór
Jak tak dalej pójdzie to Nasze Panie narobią tyle zapasów że popyt w sklepach spadnie
wszyscy chcą jeść.... dzieci, mama , znajomi...u mnie jest dom otwarty
kto chce przychodzi i sie częstuje. Lubie robić przetwory i myślę ze większość z nas to lubi
- Princi
- Przyjaciel forum

Agunia u mnie rośnie za płotemagunia3 pisze:Dziękuję Princi![]()
![]()
![]()
Teraz tylko muszę poszukać tego bzu...
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękowano: 5 razy