Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Czy jest ktoś tu z woj. opolskiego kto wystepował sam z wnioskiem o prewencje rentowa z ZUS-u?
Mam zamiar takowy złozyc tylo nie wiem, jak to wyglada u nas.....moze ktos podzieli się doswiadczeniem? Będe wdzięczna
Proces składania wniosków jest w całej Polsce jednakowy.
Lekarz rodzinny czy pierwszego kontaktu wypisuje wniosek na ZUS-wskim formularzu i kieruje do oddziału.
W opolskim nie wiem ile jest delegatur w ,których rozpatrywane są wnioski przez lekarzy orzeczników.
Wykaz na stronie opolskiego ZUS
darek sęk w tym, ze tryb postępowania to ja znam a i owszem jednak teoria a praktyka, szczególnie w różnych województwach wygląda inaczej. Czekam na opolskie dziouchy (lub chopów) podpowiedzcie co.
..no ja a łona woli swoich karlusow i frele tych spod góry świntyj Any , tych ze ślunska zaś nie bo podo ,ze u unos jest inaczyj mi zaś nie wyszło a żech chcioł być pomocny takij gryfnyj freli z tym nickiem zwlaszo z ta koncowką
pozdrowienio zpod spodka wele oka miasta
darek pokumałam ale Wasza gwara jest super !!!! Dzięki za rady, każda dobra Jo szworna dzioucha ni tam z lala z jameryki i lubia kazdego
Pozdrawiam
ps. wiem, ze u was hasiok (chasiok?) to smietnik...i tyle mej mądrosci. Grawa z opolskiego raczek taka bardziej niemiecka