USTROŃ SANATORIUM RÓŻA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
bajolka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2011 09:55
Oddział NFZ: Śląski

Re: USTROŃ SANATORIUM RÓŻA

Post autor: bajolka »

dzięki za wszystko i miłego :) :) :) wieczoru
mirusia9
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 sie 2014 21:51
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: mirusia9 »

bajolka pisze:Witaj przeczytałam wiadomość PW ale nie mogę jeszcze odpisać, zasady forum nie pozwalają pisać na PW nowym użytkowikom , póki nie odblokuje ich admin :)no i czekam
Jadę pierwszy raz do sanatorium, więc wszystko dla mnie nowe. Przegladam sobie forum, opinie o sanatorium, jakie pokoje, jakie zabiegi (ale to chyba zleca lekarz) jak jest zorganizowany czas, co zabrać ze sobą/ A w ustroniu byłam kilka razy i pamietam kilka ulic, równicę :) itp. Jestem z katowic, pokładam duże nadzieje że wyjazd polepszy mi kondycję kregosłupa, bo z tym jade :)
pozdrawiam b.
ps

ja byłam pierwszy raz własnie w Rózy w styczniu 2013 - teraz moge napisać " Jak ja Wam zazdroszczę tej Róży" - rehabilitanci świetni, jedzenie super - okolica piękna o każdej porze roku... sama jadę do pustkowia w Pustkowie w grudniu...l
mhelska
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 20:28

Post autor: mhelska »

WITAM Byłam w Róży w czerwcu zadowolenie w pełni pogada rehabilitacja ale przede wszystkim kuracjusze jest co wspominać a i sił na pewno wystarczy do następnego wyjazdu.Życzę udanego pobytu chętnie bym się wybrała razem a Wami .
Awatar użytkownika
basiczek25
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 20:11
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: basiczek25 »

mhelska pisze:WITAM Byłam w Róży w czerwcu zadowolenie w pełni pogada rehabilitacja ale przede wszystkim kuracjusze jest co wspominać a i sił na pewno wystarczy do następnego wyjazdu.Życzę udanego pobytu chętnie bym się wybrała razem a Wami .
:D Witam wieczorkiem.Czytam Wasze posty i tak buzia mi się śmieje.Jadę już 3-go września do Ustronia,ale do Elektrona...mam nadzieję,że też będzie ok...Jadę z Cz-wy przez Katowice.Nie mam daleko,będę na miejscu o 11.30,myślę,że nie będę ostatnia...Pozdrawiam Was Kuracjuszki... :serce:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

basiczek to już za 3 dni :roll: :roll: :roll: Życzę Ci pięknej pogody, wspaniałego towarzystwa , trafionych zabiegów żeby wystarczyły na długo i oczywiście pomocnych rehabilitantów. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
basiczek25
Kuracjusz
Kuracjusz

agalew pisze:basiczek to już za 3 dni :roll: :roll: :roll: Życzę Ci pięknej pogody, wspaniałego towarzystwa , trafionych zabiegów żeby wystarczyły na długo i oczywiście pomocnych rehabilitantów. Pozdrawiam :kwiat:
:lol: Nie dziękuję agalew,bo chciałabym aby Twoje życzenia się spełniły.Mam nadzieję,że tak będzie jak piszesz...nie będzie pogody to ja zabieram swoją pogodę ducha i musi być ok...Wow...już się cieszę...Napiszę,jak będę na miejscu.Pozdrawiam cieplutko,bo u mnie chłodno,pada sobie deszczyk...Spojrzałam na długoterminową pogodę we wrześniu to akurat w tym czasie ma być piękna polska jesień...Zobaczymy...Dobrej nocy.Pa :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Masz rację , pogoda ducha jest bardzo ważna. Czekam na wiadomość jak będziesz w Ustroniu :kwiat: Spokojnej nocy :kwiat:
Awatar użytkownika
basiczek25
Kuracjusz
Kuracjusz

agalew pisze:Masz rację , pogoda ducha jest bardzo ważna. Czekam na wiadomość jak będziesz w Ustroniu :kwiat: Spokojnej nocy :kwiat:
:kwiat: Ok...napiszę na pewno. :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Basiaczek25 - wszystkiego dobrego Ci życzę i wróć zadowolona pod każdym względem :lol:
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
bajolka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2011 09:55

Post autor: bajolka »

mirusia9 pisze:
bajolka pisze:Witaj przeczytałam wiadomość PW ale nie mogę jeszcze odpisać, zasady forum nie pozwalają pisać na PW nowym użytkowikom , póki nie odblokuje ich admin :)no i czekam
Jadę pierwszy raz do sanatorium, więc wszystko dla mnie nowe. Przegladam sobie forum, opinie o sanatorium, jakie pokoje, jakie zabiegi (ale to chyba zleca lekarz) jak jest zorganizowany czas, co zabrać ze sobą/ A w ustroniu byłam kilka razy i pamietam kilka ulic, równicę :) itp. Jestem z katowic, pokładam duże nadzieje że wyjazd polepszy mi kondycję kregosłupa, bo z tym jade :)
pozdrawiam b.
ps

ja byłam pierwszy raz własnie w Rózy w styczniu 2013 - teraz moge napisać " Jak ja Wam zazdroszczę tej Róży" - rehabilitanci świetni, jedzenie super - okolica piękna o każdej porze roku... sama jadę do pustkowia w Pustkowie w grudniu...l
może Pustkowie okaże się całkiem, miłym miejscem i będzie to wyjazd, który będziesz długo wspominać ... i my będziemy Ci zazdrościć:)
pozdrawiam i miłego pobytu :kwiat:
ODPOWIEDZ