USTROŃ SANATORIUM RÓŻA
-
mirusia9
- Kuracjusz

- Na forum od: 25 sie 2014 21:51
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: USTROŃ SANATORIUM RÓŻA
bajolka pisze:Witaj przeczytałam wiadomość PW ale nie mogę jeszcze odpisać, zasady forum nie pozwalają pisać na PW nowym użytkowikom , póki nie odblokuje ich adminno i czekam
Jadę pierwszy raz do sanatorium, więc wszystko dla mnie nowe. Przegladam sobie forum, opinie o sanatorium, jakie pokoje, jakie zabiegi (ale to chyba zleca lekarz) jak jest zorganizowany czas, co zabrać ze sobą/ A w ustroniu byłam kilka razy i pamietam kilka ulic, równicęitp. Jestem z katowic, pokładam duże nadzieje że wyjazd polepszy mi kondycję kregosłupa, bo z tym jade
![]()
pozdrawiam b.
ps
ja byłam pierwszy raz własnie w Rózy w styczniu 2013 - teraz moge napisać " Jak ja Wam zazdroszczę tej Róży" - rehabilitanci świetni, jedzenie super - okolica piękna o każdej porze roku... sama jadę do pustkowia w Pustkowie w grudniu...l
- basiczek25
- Kuracjusz

- Na forum od: 22 lip 2014 20:11
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 0
mhelska pisze:WITAM Byłam w Róży w czerwcu zadowolenie w pełni pogada rehabilitacja ale przede wszystkim kuracjusze jest co wspominać a i sił na pewno wystarczy do następnego wyjazdu.Życzę udanego pobytu chętnie bym się wybrała razem a Wami .
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
- basiczek25
- Kuracjusz

agalew pisze:basiczek to już za 3 dni![]()
![]()
Życzę Ci pięknej pogody, wspaniałego towarzystwa , trafionych zabiegów żeby wystarczyły na długo i oczywiście pomocnych rehabilitantów. Pozdrawiam
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
- basiczek25
- Kuracjusz

agalew pisze:Masz rację , pogoda ducha jest bardzo ważna. Czekam na wiadomość jak będziesz w UstroniuSpokojnej nocy
może Pustkowie okaże się całkiem, miłym miejscem i będzie to wyjazd, który będziesz długo wspominać ... i my będziemy Ci zazdrościć:)mirusia9 pisze:bajolka pisze:Witaj przeczytałam wiadomość PW ale nie mogę jeszcze odpisać, zasady forum nie pozwalają pisać na PW nowym użytkowikom , póki nie odblokuje ich adminno i czekam
Jadę pierwszy raz do sanatorium, więc wszystko dla mnie nowe. Przegladam sobie forum, opinie o sanatorium, jakie pokoje, jakie zabiegi (ale to chyba zleca lekarz) jak jest zorganizowany czas, co zabrać ze sobą/ A w ustroniu byłam kilka razy i pamietam kilka ulic, równicęitp. Jestem z katowic, pokładam duże nadzieje że wyjazd polepszy mi kondycję kregosłupa, bo z tym jade
![]()
pozdrawiam b.
ps
ja byłam pierwszy raz własnie w Rózy w styczniu 2013 - teraz moge napisać " Jak ja Wam zazdroszczę tej Róży" - rehabilitanci świetni, jedzenie super - okolica piękna o każdej porze roku... sama jadę do pustkowia w Pustkowie w grudniu...l
pozdrawiam i miłego pobytu