Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
malgorzatas pisze:Pytaj co chcesz..jak znam odpowiedzi to odpowiem...mam zamiar tam jeszcze wrócić ale to juz inna sprawa
w sumie nie wiem czy wypada o to pytać, ale skoro byłaś już w sanatorium to powiedz mi czy można tez liczyć na trochę młodsze towarzystwo coś ok 30?? oczywiście nikomu nie ubliżając, po prostu boję się, jakby to powiedzieć, wyalienowania
Z mojego doświadczenia to wiem ze 70% ludzi w sanatorium z NFZ to są kobiety... i 20% to faceci co sobie dobieraja juz na początku towarzystwo na spacery i balety w miare sił i możliwości
Sa mlode kobiety ale to mały procent..najmlodsze to może 40 lat
Inaczej to wygląda jak jedziesz z ZUS...tam sa mlode kobiety ..ale wiem że czasem lepiej z ta po 50+ jak z mlodą co wszystko jej przeszkadza
himera86 pisze:tez właśnie słyszałam, że Praga piękna ale drooooga...kupowałaś korony?? skoro tak zachwalasz to się skusze na Pragę, ale chodzi za mną jeszcze skalne miasto i zamek czocha, hehe szaleństwo, zbankrutuje chyba
Tak kupowałam korony..ale teraz możesz tez kupić euro...zobaczysz co więcej się opłaca
a Zamek czocha tez polecam..Gory Izerskie...biesiadę...to na prawde warto zobaczyć
Witam, o ile mi wiadomo to Czechy nie weszły jeszcze do strefy euro
Himera86 jadąc do Pragi będziesz potrzebowała zdecydowanie koron. Sama wycieczka to w styczniu koszt był 81 zł. Faktycznie ceny są tam dość duże. Ja nic specjalnego tam nie kupowałam, wymieniałam tylko trochę koron na obiad. W sumie tylko 200 koron. Obiad to koszt ok 160 k, chyba że nie jesz zbyt dużo to poproś o pół porcji. Resztę wydałam na słodycze przed samym wjazdem do Polski. Autokary się specjalnie zatrzymały aby zrobić zakupy. Pozdrawiam i życzę Ci miłego wypoczynku
Himera:-) dodam tylko moze to ciebie zainteresuje ze teraz juz mozna w kawiarniach i sklepach placic euro:-) dla zdobycia sobie klientow:-) pozdrawiam ciebie:-) tyle sie dowiedzialam:-)
Witam,
Tonio, czy ewentualnie mogę jeszcze liczyć na to, że zabiorę się z Tobą do Świeradowa. Mój wyjazd stał ostatnio pod znakiem zapytania i dlatego się nie odzywałam. Napisałm do himery lecz na razie się nie odzywa, może więc na Ciebie mogę liczyć, z tego co pisałeś na pewno jedziesz samochodem. Ja konkretnie jestem z Jastrzębia - Zdroju, oczywiście podjadę gdzie będzie trzeba.
pozdrawiam