etna weneda 5.11.2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pawelpn1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2012 15:13

etna weneda 5.11.2012

Post autor: pawelpn1 »

witam
wybieram się do etny na turnus od 5 listopada, czy ktoś jedzie w tym terminie,
pozdrawiam, paweł
forumowicz

Re: etna weneda 5.11.2012

Post autor: forumowicz »

Witam,mam turnus przed Tobą,jadę tam po raz czwarty.Każdy pobyt był udany i ten pewnie też :D :D :D
pawelpn1
Kuracjusz
Kuracjusz

blondi dzięki za informację, po uśmieszkach widzę, że pobyty są tam udane :D .
jakieś sugestie odnośnie pokoi?,
szkoda, że turnusy nam się nie zgrają :(
forumowicz

Szkoda Pawełku,szkoda :D .Oto moje sugestie:pokoje najlepsze i największe trójki(najlepiej na parterze,przy recepcji),możesz zadzwonić i zasugerować że prosisz o pokój nr.5.Weż ze sobą jeden duży ręcznik więcej na wypadek gdybyś dostał basen.Coś więcej to pytaj :D :D :D
pawelpn1
Kuracjusz
Kuracjusz

czy można wcześniej rezerwować czy dopiero na miejscu próbować zasugerować jaki pokój chciałbym, a jak jest z jedynkami?, pozdrawiam paweł
forumowicz

Hejka,jak dzwoniłam,dowiedziałam się że na 4,5 dni przed turnusem ustalają listę z przydziałem pokoi i współlokatorów.Jedynkę szczerze Ci odradzam,pokój malutki,przegrodzony płytą z drugą jedynką. Współlokatorów dobierają wiekowo,więc nie wiadomo kto Ci się trafi i jaka atmosfera będzie między Wami.Mi ostatnio się udało i stworzyliśmy 11 osobową grupę (od 23 do 43 lat) ,do tańca i ... :lol: :lol: :lol: :lol: ,było super ,super to nawet mało powiedziane.Kontakty utrzymujemy do tej pory,może dlatego że jesteśmy pozytywnie zakręceni :oops: :oops: :oops: .Pozdrawiam ,życząc udanego pobytu (zmień termin na 11.10 ;) )
pawelpn1
Kuracjusz
Kuracjusz

chciała by dusza do raju. już raz zmieniłem bo dostałem Połczyn zdrój,
muszę wytrwać do listopada :(
skąd jesteś? jeśli to nie tajemnica ;)
forumowicz

Żadna tajemnica,okolice Słupska ,do Kołobrzegu blisko.Dobrze że zmieniłeś na Etnę,Połczyn słyszałam od znajomych,bez rewelacji,,dlatego ja tam wolę po raz czwarty Kołobrzeg ,tam nie można się nudzić :lol: :lol: :lol:
pawelpn1
Kuracjusz
Kuracjusz

też tak myślę, byłem kiedyś w arce i było fajnie, ja jestem z wielkopolski
mam nadzieję, że teraz też będzie ok :D
forumowicz

Ooooo w Arce!! byłeś, słyszałam że tam są super warunki.Wszystko przed Tobą,na pewno dobierzesz sobie towarzystwo i będzie fajnie.Na wypad polecam dyskotekę Aqvarius,lub ewentualnie Bałtyk.Powodzenia,pozdrawiam. ;)
ODPOWIEDZ