Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjeżdżam do sanatorium Ziemowit w Iwoniczu - Zdroju od 26.11.br ( rehabilitacja ZUS). Czy ktoś jedzie w tym terminie? Byłoby miło skontaktować się przed wyjazdem i np. stworzyć sympatyczną grupkę, aby fajnie spędzić czas.
Drodzy Forumowicze!
Czy naprawdę nikt z Was nie jedzie do Iwonicza Zdroju od 26.11 br.? NIEMOŻLIWE!!! Mam nadzieję, że jednak ktoś się odezwie. Czekam i pozdrawiam.
edylka5 pisze:Drodzy Forumowicze!
Czy naprawdę nikt z Was nie jedzie do Iwonicza Zdroju od 26.11 br.? NIEMOŻLIWE!!! Mam nadzieję, że jednak ktoś się odezwie. Czekam i pozdrawiam.
Witaj Edylko5.Spokojnie.Jeszcze jest trochę czasu do wyjazdu.Być może zainteresowani kuracjusze odezwą się.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
W Iwoniczu byłem w lutym ,było naprawdę zajefajnie .Dzisiaj startują do Świnoujścia i mam nadzieję , że będzie podobnie(jadę do Sasanki) KRAKOWIAK czeka na Ciebie
art132 pisze:Witam jadę i ja 26 będę pierwszy raz więc jestem zielony
Witaj art132
Byłam w Iwoniczu.To niewielka miejscowość,ale można w niej miło spędzić wolny czas.Wiem ,że jedziesz pierwszy raz i może jesteś lekko zestresowany-jak będzie.Myśl pozytywnie,a wszystko będzie ok.
Życzę Ci udanego pobytu w uzdrowisku.
Pozdrawiam