Wyjeżdżam Świeradów Zdrój 8 wrzesień 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ell
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2014 13:02
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Wyjeżdżam Świeradów Zdrój 8 wrzesień 2014

Post autor: Ell »

Witam, himera :)

Troszkę już się odzywałam, w innym poście, mój wyjazd stanął pod znakiem zapytania więc zamilkłam, ale już się zaczyna układać, też szukam dojazdu do Świeradowa z tym, że do Gracji czy ewentualnie mogłabym się też dołączyć do Was. ( cholerka ale mam trochę więcej niż 30 :lol: ) Konkretnie jestem z Jastrzębia- Zdroju. Jeśli tak, dojadę w wyznaczone miejsce.
Lusi 21
Na forum od: 28 sie 2014 20:49
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Lusi 21 »

Hej HIMERA
podam ci swój email bo nie moge jeszcze pisać wiadomości brak dostępu [email]
Tam się jedzie 4 godziny przez autostrade 7 8 na miejscu trochę wczas spokojnie o 4 już jechałam do sanatorim w tamte okolice do Cieplic 3 godz .Podaj namiar na moj adres to przez tel się zgadamy i z jakiej miejscowości jesteś?Pozdrawiam Lucyna.
,
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018 22:01 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email
Lusi 21
Na forum od: 28 sie 2014 20:49
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Lusi 21 »

Odezwe się jutro po 15 bo pracuje na rano
Ell
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

hej Himera,
Nie wiem czy się odezwiesz, ale już znalazłam sobie dojazd, także więc moja prośba jakby jest nieaktualna. Do zobaczenia, być może w Świeradowie. pozdrawiam
Ell
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dzięki Himerko, już sobie poradziłam. Może odszukamy się w Świeradowie choćby się przywitać, pa
himera86
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 12:30

Post autor: himera86 »

Ell pisze:Dzięki Himerko, już sobie poradziłam. Może odszukamy się w Świeradowie choćby się przywitać, pa
Ell, pisałam do Ciebie wiadomości prywatne, ale chyba ich nie przeczytałaś...ciesze się, że zabierzesz się z toniem, zresztą on jedzie do Gracji czyli tam gdzie Ty ;) , u mnie w samochodzie mogłoby być już trochę ciasno w 5 osób. Pewnie będziemy się nie raz mijały w Świeradowie, niemniej życzę Ci udanego wypoczynku :)
Katrin
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2012 15:27

Post autor: Katrin »

Ja obecnie przebywam w Zdrojowym i proponuje Wam spotkac sie po przyjeździe do Świeradowa my czyli formuowicze ktorzy przyjechalismy wczesniek zrpbilismy takie spotkanie i poznalismy sie to zupelnie co innego od znajomości wirtualnej .Pozdrawiam i życze milego wypoczynku
aga17
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 sie 2014 23:25
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: aga17 »

Witam :)
Wróciłam właśnie z Świeradowa, mieszkałam we Wacławie, jak ktoś jest zainteresowany informacjami o pobycie to udzielę wiadomości...:)
Awatar użytkownika
Ela50+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2009 14:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Ela50+ »

Witaj :) Aga. Ja wyjeżdzam do Świeradowa do Wacław 10.11.. napisz jak tam było.
Pozdrawiam Ela.
ODPOWIEDZ