Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
podobny sposób rozpoznawania grzybów ma mój małż nie jest wytrawnym zbieraczem ale nie pamiętam kiedy ostatnio trafił trującego jednakże gdzieś słyszałam,że wszystkie grzybki są jadalne,niestety niektóre tylko raz
ja już tylko jem ale na działeczce w lesie chętnie posiedzę i obczyszczę grzybki które rodzinka przytaszczy w koszykach,wiaderkach i w czym się tylko da
W tym roku Aura sprzyja i jest dość sporo,Princi ja na chwilę znikam bo lecę po pół litra białego-skleroza połączona z premedytacją bo jest powód troszkę się dotlenić,odezwę się po powrocie-jak ktoś tu jeszcze będzie to Narka
Prognozy mówią o przyzwoitych temperaturach-oby się sprawdziły i nie trzeba było zaczynać sezonu grzewczego,coś dzisiaj cienko z frekwencją,ja też dzisiaj zaliczyłem parę sympatycznych kilometrów i teraz czuję je w kościach
ja czuję bez kilometrów do sezonu grzewczego to mam nadzieję,że jeszcze daleko a frekwencja to jest taka od kilku dni chyba wszyscy chodzą wcześnie spać,bo rano wstają do szkoły