Kamień Pomorski

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
aniela
Na forum od: 15 sie 2012 16:30

Kamień Pomorski

Post autor: aniela »

Czy ktoś wybiera się 30.09.2012, z okolic Turku lub Poznania do Szpitala Uzdrowiskowego MIESZKO ?
gosia149
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 lip 2011 19:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 14

Re: Kamień Pomorski

Post autor: gosia149 »

Witam panią serdecznie.Niezmiernie cieszę się ,że pani jedzie do tego Mieszka,Ja tez dostałam tam przydział ale od 11 listopada ,stad moja wielka prośba.Mianowicie proszę Panią o konkretny opis tego ośrodka,jaki dojazd ,pokoje ,zabiegi,rozrywki,jedzenie itd.bardzo boję się tam jechac-- ode mnie to 480 km kontakt ; [email].fm.Będe bardzo wdzięczna za okazaną pomoc.Małgorzata
aniela

Witam Pania,
Do sanatorium wybiera sie moja mama, oczywiscie jak wróci mogę Pani przesłać jakies informacje. Wiem tylko tyle, że autobus z Poznania jest ok. 1.00 w nocy do KP, przed 7.00 jest na miejscu, o ile jedzie Pani z tych samych okolic...
Pozdrawiam
aniela

Witam Pania,
Do sanatorium wybiera sie moja mama, oczywiscie jak wróci mogę Pani przesłać jakies informacje. Wiem tylko tyle, że autobus z Poznania jest ok. 1.00 w nocy do KP, przed 7.00 jest na miejscu, o ile jedzie Pani z tych samych okolic...
Pozdrawiam
olena
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 21:33

Post autor: olena »

aniela pisze:Czy ktoś wybiera się 30.09.2012, z okolic Turku lub Poznania do Szpitala Uzdrowiskowego MIESZKO ?
Dostałam skierowanie w tym terminie, być może pojadę tym nocnym autobusem z Poznania. Jeszcze nie wiem dokładnie, zastanawiam się.:)
olena
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 21:33

Post autor: olena »

Jadę autobusem, a jeśli od samej Łodzi będzie załadowany po brzegi, to na pociąg z przesiadką w Szczecinie.
Nikt się nie zgłasza więcej w tym terminie?
gosia149
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 lip 2011 19:02
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: gosia149 »

Witam.Czy ktoś z Państwa mógłby dokładnie mi podać sposób dojazdu do Kamienia Pomorskiego pks lub pkp od Poznania ,szukam w necie i nijak mi nie pasuje a chciałabym dojechać w niedzielę do 16.00 Dziękuję.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj gosia149 :)

Połączenia podałam Tobie na forumowym rozkładzie jazdy. :)
Gosiu życzę trafionych zabiegów, udanej kuracji, słonecznej pogody i super towarzystwa :)
a po powrocie Twojej opinii na temat pobytu :D

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ