Czy spotkam kogoś z forum

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Czy spotkam kogoś z forum

Post autor: forumowicz »

Ach co to za spotkanie będzie :oops: :serce: :serce: :)
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Będzie Kruszynko super spotkanie, obie bardzo się cieszymy, poza tym mamy wrażenie jakbyśmy się znały od bardzo dawna... choć 5 lat to też ładny kawałek czasu... tyle, że pierwszy raz spotkamy się w realu :D Pomyślałam też o drobnych upominkach :) myślę, że będzie miło i sympatycznie, koleżanka musi do mnie dojechać 80 km, więc nie ma tak blisko, a jednak będzie co mnie bardzo, bardzo cieszy. Do tej pory wysyłałyśmy sobie prezenciki imieninowe, kartki świąteczne własnoręcznie robione i takie tam przydasie :D
Do Jana: Janku ok, nie gniewam się.... Dzięki za uwagi, miłego dnia dla Ciebie i wszystkich rannych ptaszków... zbieram się do pracy... :roll:
forumowicz

Zyczę Ci Ulanie fajnego spotkanka i by przerodziło się w kolejne takie :) :kwiat: Czasami nie udaje się ,ale innym razem juz tak ,jak to w życiu :) :kwiat: Miłego dnia. :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

kruszynka pisze:Zyczę Ci Ulanie fajnego spotkanka i by przerodziło się w kolejne takie :) :kwiat: Czasami nie udaje się ,ale innym razem juz tak ,jak to w życiu :) :kwiat: Miłego dnia. :) :kwiat:
Nam sie udało ;) :D :serce: :serce:
forumowicz

Tak to prawda Słoneczko :serce: :serce: I za to Tobie też bardzo dziękuję :D Do tanga ;) potrzeba dwojga ...ktoś śpiewa :kwiat: :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

kruszynka pisze:Tak to prawda Słoneczko :serce: :serce: I za to Tobie też bardzo dziękuję :D Do tanga ;) potrzeba dwojga ...ktoś śpiewa :kwiat: :)
Ja tobie Kruszynko :kwiat: też dziekuje ...za przyjaźń i za wielkie serducho :serce: :serce:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziewczyny gratuluję :kwiat: :kwiat: :kwiat: myślę, że mnie i Betce juz się udało, ponieważ te 5 lat za pasem, samo za siebie mówi, Wy jeszcze się spotykacie, a my pierwszy raz, spowodowane to jest odległością i specyficzną pracą, Betki, która ogranicza znacznie jej swobodę, ale zbieg okoliczności sprawił, że km diametralnie się zmniejszyły i będziemy się widziały :D Słoneczko, Kruszynko - gratuluję Wam z serca takiej przyjaźni :serce: :serce: :serce: Pozdrawiam i życzę miłego dnia :kwiat:
forumowicz

Dziękuję Ulanie jest jeszcze jedna piekna kobietka ,o której mogę powiedzieć same cudne słowa .Nasz taki trójkącik ;) :lol: Nowe przyjaznie przed nami :) :o :serce: :serce:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Trójkąciki ... czemu nie :lol: super :D bo ja też jestem w trójkącie :lol: Ja i Betka to jedno, a drugie, to ja, Hanka i Basia, sanatoryjne kumpelki :lol: szkoda, że żadnej nie będzie ze mną w Busku :(
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

kruszynka pisze:Dziękuję Ulanie jest jeszcze jedna piekna kobietka ,o której mogę powiedzieć same cudne słowa .Nasz taki trójkącik ;) :lol: Nowe przyjaznie przed nami :) :o :serce: :serce:
Taki trójkącik ;) :lol: ...[ obrazek zewnętrzny ]... "jeszcze wczoraj nieznany, poznany od niechcenia, piękniejszy od innych"... od pierwszego spojrzenia :D :serce: :serce:
Zablokowany