Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Warzyłem se strawe na jutro izaś mi mlika....zbrakło chyba pojadem na weckend do szczawnicy to tam mlika całe mnóstwo bo mają całe kierdele owiecek i...baranów,Hej
andrzej1955 pisze:Warzyłem se strawe na jutro izaś mi mlika....zbrakło chyba pojadem na weckend do szczawnicy to tam mlika całe mnóstwo bo mają całe kierdele owiecek i...baranów,Hej
ale radosny nasz góral z centralnej Polski to mleko to chyba od wściekłej krowy
Czasami głupawka przychodzi bez tego.....od wściekłej krowy ale to dobry omen -że jeszcze całkiem i do reszty nie zgorzkniałem i nie zrobiłem się starym....ramolem stare porzekadło mówi...w starym piecu Diabli palą i coś w tym jest
gorkaa pisze:Ja lubię wódeczkę Soplica-orzech włoski z mlekiem. Andrzeju a Ty z czym pijesz to mleczko wieczorami ?
Goreczko to mleczko jest na rano-u mnie dość późno na zupkę mleczną z płatkami owsianymi może dzięki temu mój żołądek jeszcze jest w stanie przyjąć taką codzienną porcję leków mocnych alkoholi jak wiesz nie pijam-może kiedyś się skuszę i na wyjątkową okazję szarpnę się ze swojej renty na dorosłą whisky-wprawdzie kiedyś Darek coś mówił o jakimś takim trunku-ale na mówieniu się skończyło