Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja nie oglądam z prostego powodu-nie posiadam programu tego zdziercy i nie zamierzam dorzucać mu do kieszeni moich złotówek nawet do tej pory niekodowany sport uno 1 został zakodowany,pewnie wskutek interwencji tego pana
Ja nigdy jakoś nie przepadałam za piłka....ręczną, nożną czy siatkówką... a wiecie dlaczego??? Bo na silę w szkole nam tą dyscyplinę wciskano. Uwielbiam natomiast lekkoatletykę ...ooo to mogę oglądać zawsze
agunia3 pisze:W takim wypadku to faktycznie można się zrazić Słoneczko..
Oj tak...tym bardziej, ze wychowawca od wf był nastawiony tylko i wyłącznie na jedna dyscyplinę.Chcieliśmy coś innego to mieliśmy bezwzględny zakaz tego co lubiliśmy.....głupie ale prawdziwe